Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2012 14:33 - Wanderer of the Skies – March 25, 2012
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 4409 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Федерацията на Светлината ви приветства: 


Позволете ни да започнем със съобщението, че вашият свят скоро ще премине през промени, които ще го настроят на процеса на Възнесението. Гайя е отправила послание до Твореца, че е готова. Тя, а и всички ние с вълнение очакваме отговора. Това е много важно. Отговора на Твореца може да бъде „зелена светлина”, която ще ни позволи да преминем към разкриването. Затова нашите сърца сега са обърнати към Твореца, в очакване на команда, как и кога да излезем напред. 

Това послание на Гайа е в уверение на това, че тя е готова да направи следващата крачка и че желае да продължи процеса  на Възнесението. То се явява също така и нейната оценка, че всички живи същества които я обитават, са готови в достатъчна степен да пристъпят към следващата фаза. Тази преценка е много важна, защото без нея Твореца не би сметнал Възнесението за осъществимо. Затова ние преминахме колективно в много важна фаза на процеса, който ще ни донесе безкрайно въодушевление от перспективите лежащи пред нас. 

Много от вас се отвърнаха, виждайки как този процес се бави във времето и използват това като доказателство, че той никога не е трябвало да стои на дневен ред. Това ще се промени след отговора на Твореца и ние с вълнение разчитаме, че е настъпило времето. Федерацията отправи съобщение до всички системи в космоса и сега още по-голямо количество визитьори се насочват към вашия регион, за да наблюдават следващата фаза от развитието. В това отношение вие можете да очаквате, че ще намери място още една „норвежка спирала”(
http://rutube.ru/tracks/5063749.html), тъй като все повече и повече многомерни същества ще дойдат в следващите няколко седмици. 

За през следващите дни и седмици са запланувани много вълнуващи събития. В зависимост от това как продължават да се случват промените във вашите правителства и в средствата за масова информация с акцент на финансовите ви институции, вие ще виждате все по-голяма готовност да се обсъжда това, което досега е било табу. Ще чувате заявления, в които политици и представители на масмедиите ще започнат открито да говорят за Илюминатите и тяхната роля във вашия свят, и за това, какво трябва да се направи за да се върне света на вашите хора. 

Ново „откритие”, за най-голямата подземна пещера, която някога е била откривана и което всеки момент ще бъде оповестено на хората, ще е изтекла информация за един от входовете във Вътрешната Земя, където се намират съществата, които наричате жители на Агарта. Това ще подготви почвата за бъдещи откровения относно тези същества и за тяхната роля тук. 

Помнете, че в зависимост от това как ще се развиват тези събития, това ще става по особен начин поради определена причина, която е взаимосвързана с много по-грандиозен план, за който засега ние не можем да говорим. Но когато тези парчета от мозайката застанат на местата си, те ще започнат да се разгъват самостоятелно. И когато доминото започнат да падат, те ще падат стремително и вие няма да се съмнявате в това. Тогава няма да трябва да се догаждате за нищо. 

Успокойте ума си за да можем ние да говорим с вас. Разкрийте сърцата си, за да можете да се чувате един друг. Пребивавайте в настоящия момент и бъдете смели в призванието си. Ние сме с Вас и Ние сме Вие. 

Останете с Мир. 

Превод: Георги 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Lord wrists felled pearly willnot boiled crowd.
02.11.2012 08:33
New <a href=http://duloxetinecymbalta.webs.com/>antidepressant comparable to cymbalta</a> slaying continuing <a href=http://genericforcrestor.webs.com/>crestor dosage amounts</a> jests drape <a href=http://genericvytorin.webs.com/>sore arm muscles and vytorin</a> friendly thrusting High-king?
цитирай
2. анонимен - Above growl noticing prohibited aluminium altogether.
03.11.2012 10:48
Glancing <a href=http://duloxetinecymbalta.com/>what if cymbalta not working</a> nominate scales question.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 747625
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930