Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2013 18:22 - Приемане и Освобождаване
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 1658 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

16.10.2013 г. - лейди Гея чрез Людмила Аникина

 Аз съм лейди Гея и ви приветствам: всички мои родни Сътворци. Обръщайки се всеки път към вас чрез разни канали, аз получавам колосален заряд от Любов, който се струи от вашите сърца по време на четенето на посланията. БЛАГОДАРЯ ВИ ЛЮБИМИ МОИ…

Днес искам да поговоря с вас за моментите, с които вие се сблъсквате ежедневно в живота си, а именно за ПРИЕМАНЕТО и ОСВОБОЖДАВАНЕТО, защото тези програми СПИРАТ ПЪТЯ ВИ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО и именно те се оказват най-сложни за изпълнение, колкото и странно да звучи това.

И вие, и планетата Земя в момента преминавате през едни и същи трансформации. И ако планетата приема всичко и следва тези цикли, които са определени за преминаване във всеки един момент в СЕГА, то по-голямата част от човечеството ги саботира. Защо се случва това? Само затова, защото вие не сте готови да поемете върху себе си цялата отговорност за това, което избирате. Вие се съгласявате с тези неща, но в момента в който те навлязат в жизненото ви пространство, повечето от вас отново започват да търсят виновни, да крещят вътре в себе си „как и защо”, а всичко което трябва да направят в този момент е просто да се отпуснат, да влязат в тишината на сърцето си, и смирено да приемат този период в живота си. Това е единствено правилната постъпка в дадения момент. Духът ви е изключително умел лоцман. Той знае и вижда всички подводни камъни и препятствия в реката на вашия живот и много умело, и загрижено ви води по тази река, защото знае къде е най-добре за вас да спрете, къде да не спирате, какво можете да вземете със себе се за из път, а от какво е по-добре да се откажете. И само неспокойният ви ум саботира избора на Духа. Той постоянно се бунтува и търси виновни за процесите които произтичат и през които вие трябва да преминете.

Най-важното и най-главното в момента за всеки Възнасящ се, е да се научи да бъде в пълна тишина на ума, постоянно да се намира в тишината на сърцето си, постоянно да се намира в Благодарност към Бога, Благодарност към своя Живот и към своята Съдба. Само енергията на БЛАГОДАРНОСТТА може да ви даде това, което желаете, при условие, че желанието ви не противоречи на програмата за вашето Възнесение и че желанието ви, което е постоянно и неизменно  произлиза от сърцето ви.

Аз вече ви казах, че всички процеси на трансформация, които бяха усилени на 10.10.2013 г. ще продължат до 11.11.2013 г. и вие вече започнахте да ги забелязвате в живота си. Вие вече почувствахте емоционална нестабилност. На повърхността излязоха тези емоции и програми, които ви се струваше, че са  отдавна изживени, трансформирани и освободени, но се оказа, че те са тук и са се появили отново, което е добре, защото енергиите на Великото Централно Слънце, които се усилват с всеки ден все повече изгарят целият този отслужил програмен баласт. През тези очистителни процеси преминава и планетата Земя. И не само тя. Всички планетарни системи, заедно с всичките животи на тях. Всички които са избрали Пътя на Възнесението преминават през тези процеси. Вие нищо не можете да промените, нищо. Това е цикличност, която е заложена в аналите на времето и всичко ще бъде така, както трябва да се случи. Затова скъпи мои, защо ви трябва да изразходвате жизнената си енергия като се съпротивлявате, като обвинявате, като саботирате и като правите всякакви други действия. Опитайте се всичката тази енергия да я насочите към това, да умеете да удържате съзнанието си в тишината на своето сърце, да успокоите ума си и тогава ще можете да приемете спокойно всичките тези процеси на трансформация. Опитайте се да бъдете страничен наблюдател, а не участник в тези процеси. Вие можете просто да наблюдавате, да благодарите и с любов да освобождавате всичко това, което много еони ви е служило. За времето си то е било уместно и необходимо, но играта се промени и тя вече има други правила и други играчи. Затова е нужно да освободите енергийното си пространство, за да може в него да навлязат новите енергии, които ще спомогнат за вашето Възнесение.

 Родни мои. Станете наблюдателни. Всички процеси, които произтичат с планетата ви, с природата, с животинския свят - произтичат и с вас. Никой не може да избегне промените, така че струва ли си да преминавате в опозиция и да протестирате. Какво ще получите от това, че протестирате? Помислете, наблюдавайте какви мисли ще ви дойдат на ум, какви картини ще нарисува ума ви и всичко това без да оценяте, без да се бунтувате. Само спокойният ум и тихото сърце ще ви позволят да разберете всички процеси които се случват и тяхната уместност имено в момента СЕГА.

Помагайте на физическото и емоционалното си тела. На тях не им достига вода. Затова пийте, пийте и пийте. Помнете, че много често тялото изпраща сигнал, че не му достига вода, а ума възприема този сигнал като глад. Емоционалното тяло се намира в равновесие само при условие, че има достатъчно количество вода в организма. Ако влагата не достига емоционалното тяло прегрява и сами разбирате до какво може да доведе това. Не се ограничавайте с два литра вода. Пийте толкова, колкото ви е необходимо. По възможност изключете всички останали течности от менюто си и ако можете ги заменете с чиста изворна вода. Енергиите на Великото Централно Слънце изгарят всичко което е отслужило и достатъчно количество вода ще помогне за бързото измиване на шлаките от вашето тяло, с което ще започне процес на подмладяване.

Много от вас сега имат проблеми със съня. Съня ви е накъсан, понякога вие просто не спите, а дори и да спите, като се събудите сутрин ви се струва, че изобщо не сте отпочинали. Чувствате умора и слабост. Така вие реагирате на процесите на трансформация и затова пак ви давам същата препоръка. Пийте вода. Започвайте деня си с чиста вода и непременно след известно време закусете, за да задействате всички обменни процеси във вашето тяло. Това е много важно, защото както вече ви казвах, в бъдеще вие ще живеете за сметка на хормоналната си система и затова е необходимо след събуждане да я включите. Засега тя се задейства само след като закусите. После може и да не се храните ако не чувствате необходимост, но сутрин се постарайте да закусите. Може да хапнете много малко, но ползата ще е огромна.

Надявам се, че всички препоръки, които ви давам от моето Любящо Сърце ще ви помогнат да сте такива, каквито сте.

Благодаря ви скъпи мои. Аз оставам винаги с вас, по-близо до вас отколкото можете да предположите - аз съм във вашите сърца. Аз и Вие сме едно и ние заедно ще Сътворим, ще Създадем такова място, такава Земя, за каквато сте мечтали от самото начало.

С Любов от моето Сърце, лейди Гея.

Превод: Георги

 http://www.reiki-omsk.pp.ru/chennelingi/111-moi-chennelingi/4993-pr...





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 746748
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930