Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2014 11:18 - Телепатия Как телепатично да определим къде се намира в момента даден човек и с какво се занимава?
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 3632 Коментари: 0 Гласове:
4



 

Телепатия

Как телепатично да определим къде се намира в момента даден човек и с какво се занимава?

 

Понякога изпадаме в ситуации, когато имаме нужда да определим с какво се занимава в даденият момент човек, къде се намира той и какво прави. С помощта на телепатията това е възможно, ако усвоите долу описаната практика. Този метод може да ви помогне в личния живот да намерите пропаднали хора или просто да се развлечете …

Как да развием навика, за да можем да чувстваме енергийната и менталната вибрация на даден човек?

За да определим с какво се занимава някой човек в даденият момент и къде се намира, отначало трябва да се научим да се настройваме на  неговото излъчване или на вълните му. След това трябва да се потопим в тях достатъчно дълбоко за да бъде получената информация точна.

Практика

И така, започнете да тренирате върху един или няколко човека едновременно. Започнете с някой свой близък, защото ще ви е по-лесно да почувствате вибрацията му. Научете се да чувствате от разстояние неговото присъствие.

Това изглежда така: когато срещнете някого, вие започвате да чувствате неговото присъствие. Тоест, да усещате човека, да чувствате неговата вибрация. Припомнете си това усещане за него, представете си го много ясно и дълбоко така, все едно, че той се намира в момента до вас. Спомнете си неговите жестове, глас, мимики, лице външност, очи и т. н. Изцяло се настроите на вълните и тънките му вибрации.

След това, започнете да влизате в това усещане все по-дълбоко и по-дълбоко и вие ще започнете да чувствате все по ясно неговото присъствие. Тренирайте така ден след ден, докато не постигнете много ясно усещане за присъствието му. Когато сте в това състояние вие можете да му помогнете да промени поведението и мислите си.

Сега вече, когато сте се научили да се настройвате на вълните на човека, се опитайте да задържите това усещане в съзнанието си за 10 - 15 минути.  Старайте се да не се отвличате с нищо, не мислете, а само удържайте усещането за него. Това се нарича концентриране на съзнанието върху избрания обект. В йога, тази степен се нарича Дхарана или концентрация на съзнанието. Дхарана ни дава възможност за интуитивно познаване същността на нещата. С помощта на този метод можете да постигнете голямото и малкото, одушевеното и неодушевеното.

Задръжте вибрацията на човека, концентрирайте се върху нея, потопете се в нея, но не анализирайте нищо, не фантазирайте и не се опитвайте нищо да разберете логически. Просто чувствайте и влизайте в усещането все по-дълбоко и по-дълбоко. Постепенно ще забележите, че  в съзнанието ви спонтанно възникват мисли за това, с какво се занимава той в момента, къде се намира, с кого общува и т. н. Всичко гениално просто!

http://nashaplaneta.su/blog/kak_telepaticheski_opredeljat_gde_nakhoditsja_chelovek_i_chem_on_zanjat_v_dannyj_moment/2014-02-16-15334#ixzz2tTATZDtk

 





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 744889
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031