Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2014 19:32 - Как да се научим да виждаме чакрите и аурата
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 4411 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Този уникален метод за бързо развиване способността за Ясновиждане е получен от един хималайски йога. Той поразява с простотата, ефективността и гениалността си. Всеки е в правото си сам да избере метода, който му подхожда най-много. Опитайте и с времето ще почувствате, кой метод е най-подходящ за вас...

Вашите очи са вашият психически монитор!
Вашите очи, а именно задната част на клепачите ви е вашият собствен психически монитор, на който можете да видите всичко което пожелаете. Това може да са събития от далечното минало или предстоящото бъдеще, които да се отнасят както за вас, така и за някой друг. Вие можете да видите други планети отблизо и да пътешесвате в космоса.

С какво да започнем?
Всяка  вечер преди да заспите, когато вече сте си легнали, внимателно разглеждайте неясните очертания, линии и причудливи форми на обратната страна на клепечите ви. Тоест, със затворени очи разглеждате това, което виждате пред себе си на обратната страна на клепачите. На същия принцип, на който работите с инструменти. Това упражнение може да се изпълнява по всяко време, важното е само да сте спокойни и да не бързате за никъде.
Усвоете състоянието на пълна неподвижност!
Когато тялото е напълно неподвижно започва движението на енергията. Тя тече към главния мозък и събужда нервните центри, които отговарят за паранормалното възприемане.
За да изпълните успешно това упражнение, трябва да усвоите състоянието на пълен покой и неподвижност. За да направите това, седнете в удобно кресло или легнете  с изправен гръбнак и без възглавница. Отпуснете се. Упражнявайте се върху контрола над мускулатурата. Не си позволявайте ни най-малкото движение, дори на най-малката част от тялото. Запазете пълна неподвижност на всички мускули. Нека работи само дишането. Контролирайте всичко останало, но без излишно напрежение. Вие просто трябва да сте спокойни, отпуснати и неподвижни. Отначало опитайте да го направите за пет минути, а след това постепенно увеличавайте времето. Например, с по една минута всеки ден. Помнете, че постепеността е залог за успеха на всяко начинание.
Освоете състоянието на внимателно следене!

И така, да започнем с усвояването на най-важното упражнение.

Седнете и влезте в състояние на пълна неподвижност. Нека вашето дишане бъде единственото движение. Отпуснете се и затворете очи. Внимателно разглеждайте всичко, което видите на обратната страна на клепачите. Това се нарича хипнографични образи. Гледайте със затворени очи, така все едно че сте на кино и очаквате да започне филма, внимателно гледайки празния екран.
След две минути ще видите смътни очертания и неясни форми, линии, очертания и „облаци”. Проследете всяко движение или форма, коята се появи пред очите ви. Следете я много внимателно, наблядавайки за промените й, за това, как и къде се придвижва. Постепенно ще изпаднете в състояние на лек хипнотичен сън, от който е много лесно да излезете с рязко движение на тялото ви. Придължете да разглеждате понататък, но без напрежение. Състоянието ви трябва да бъде съзерцателно. Примерно след 15 минути, ако не заспите, ще започнете да виждате още по-ясни образи и форми, а след това още по-ясни очертания. Тренирайте всеки ден , докато не постигнете съвсем ясна картина. Упражнението се смята за успешно изпълнено, когато започнете да виждатевсичко така, както в реалността. Отначало ще виждате черно-бели картини, които с  времето ще станат цветни. По време на упражнението можете да се концентрирате на който и да е обект или събитие. Можете да задавате въпроси на подсъзнанието си и да получавате отговори. За постигането на реални резултати трябва да практикувате тази техника в продължение на месец, поне по 15 минути на ден. След известно време ще развиете ясновиждането си дотолкова, че ще можете да влизате в това състояние мигновено и да получавате веднага отговорите на вашите въпроси.

Упражнения за развитие:
Виждане на енергийните полета, нощно зрение.
Това упражнение е на арабските магьосници. При овладяване на това упражнение ще можете да виждате ясно в пълна тъмнина не само енергийните полета на живите същества и на предметите, а също така и на душите извън въплъщение и на така наречените привидения.

Седнете с изправен гръб в поза лотос или полу-лотос, затворете очи и напълнете устата си с въздух. С палците на ръцете си запушете ушите, показалците поставете на външните краища на очите, средните пръсти поставете на вътрешните краища на очите, с безимените пръсти запушете отворите на носа, а кутретата поставете в краищата на устните. Седейки така, със сила издухвайте въздуха през плътно стиснатите устни. След това отново напълнете устата с въздух и го издухайте със сила. Това упражнение трябва да се изпълнява по 10 пъти на ден, в продължение на 12 дни. По време на изпълнение на упражнението може да получите шум в ушите, подобно на звука от морска мида поставена до ухото и да видите ярко оранжево светене в очите, все едно, че гледате слънцето. 


След преминаване на  пълният курс на даденото упражнение ще започнете да виждате ясно аурата на всички живи същества и неживи предмети.
От този момент нататък никой не може да си играе на криеница с вас.

Предупреждение: от момента в който започните да виждате енергиите трабва колкото се може по-дълго време да избягвате да отивате на гробищата. Там глидката не е от най-приятните. Няма смисъл да се разстройвате.

Упражнения за виждане на аурата:

Упражнение 1
Вечер, преди да заспите, лежейки в леглото или просто седейки в каквато и да е удобна поза за вас, но е желателно да е в полу-мрак, протегнете ръка пред себе си така, че китката да се окаже на фона на тавана. Разнворете пръсти и насочете поглед към ръката, но не се фокусирайте върху пръстите, а гледайте през тях към тавана. Опитайте се да възприемете пространството непосредствено пред върховете на пръстите. Съсредоточете се върху това простванство и известно време гледайте неподвижно. Но не гледайте него, а през него в тавана. След известно време ще забележите известна промяна в пространството около пръстите. За всеки тази промяна може да е различна. Някой ще види нещо слабо светене напомнящо за безцветни лъчи, излизащи от пръстите, а друг белезникави блачета като мъгла, за трети пространството около пръстите ще промени едва доловимо цвета си – ще стане по-тъмно или по-светло…

Упражнение 2
Дръжте ръката си с разтворени пръсти на разстояние 30-40 см. пред себе си и на 8-10 см. от от фоновия материал. Ако сега започнете да гледате към фона все едно през ръката си, то ще можете да видите разредено гълабово светене по краищата на пръстите и китката на ръката. То може да изглежда като тънак дим, очертаващ ясно силуета на ръката. Това са контурите на енергийното тяло, което грубо повтаря формата на физическото тяло и представлява част от аурата.

Упражнение 3
Помолете някой да застане на известно разстояние от вас пред еднотонен неутрален фонфон. Сфокусирайте погледа си върху човека като цяло, а след това се отпуснете  и позволете на погледа ви да се разфокусира, все едно, че гледате през него. Възозможно е да ви се наложи да повторите упражнението няколко пъти, преди да видите около фигурата мъглявия дим, напомнящ премигването на силовите полета в научно-фантастичните филми. Това е аурата.
Ако се опитате да сфокусирате погледа си на нея, то е много вероятно сиянието да изчезне. Затова вие трябва да се научите да анализирате зрителния образ докато зрението ви е извън фокус. Променя ли се размера и формата докато гледате? Кой цвят преобладава? Можете ли да различите други цветове?

Видяхте ли същото бяло светене? Ако сте го ведяли, то вие вече сте проправили пътека за развиването на способността си и можете да експериментирате с останалите предмети. При достатъчна натренираност ще започнете да различавате цветовете на дъгата.  Особено на черна картинка. Мрепоръчвам ви да използвата тази матодика ежедневно. При тренировки по 5-10 мин. на ден, трябва да получите резултат след седмица. Но, ако почувствате влошаване на зрението и като цало на физическото ви сътояние, то трябра за определено време да спрете тренировките.

Сайт "Наша Планета": http://nashaplaneta.su/blog/videnie_chakr_i_aury/2014-02-28-17242#ixzz2udo8Np4W


Тагове:   виждане,   аура,   чакри,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 746649
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930