Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2014 20:58 - Аз Съм Насцетус!
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 2383 Коментари: 0 Гласове:
2



Аз Съм Насцетус!

01.09.12г.

 

Вие всички сте в очакване на нови послания и постоянно проверявате сайтовете с надежда те да се появят. Това е разбираемо, защото чувствате тяхната светла енергетика и това как тя ви изпълва. Ние разбираме това, но тук възниква един момент, който не е много добър за вас – зависимост от диктовките. Ако вие много силно сте се привързали към тях с душата и разума си така, че дори не сте забелязали как сте преминали в състояние, когато просто не можете без тях, то тук е много важно да разберете, да го проумеете и да излезете от това състояние, защото колкото повече потъвате в него, толкова по-силно то ще блокира притока на енергия от посланията към вас.

Може това да ви се струва парадокс, но то е закон. Появи ли се силна зависимост в човек към нещо, пространството, а и самият човек се опитват да премахнат тази връзка, защото тя противоречи на Божия закон и съответно вие губите това към което сте се привързали. Всичко това е специално устроено така, за да можете да разберете, че вас не ви създават предметите или някакви техни качества, а че вие самите създавате тях с промисъла си.

При това, нищо от това което притежавате не е вечно и ако волята на Създателя е такава, всичко ще изчезне в един миг. Но привързвайки се към нещо, вие предварително влизате в противоречие с волята му. Не си струва да правите това. Радвайте се на всичко което имате, но бъдете готови във всеки един момент да го загубите, ако това е необходимо за духовното ви развитие. Ако преминете тези изпитания на лишения, вие ще се сдобиете с всичко отново. Но ако не ги преминете, то не само ще изгубите всичко завинаги, но и което е по-важно, ще се отдалечите от Господ Бог, а по-сериозно нещо от това няма.

Така, че четете посланията, обичайте ги, но не забравяйте, че можете да се лишите от тях и ако то се случи с вас, значи това го изисква вашето духовно израстване.

Отнесете се към това с цялата сериозност, защото тези, които създават пред вас такива ситуации знаят какво правят. Ние се намираме несравнимо над вас и можем да обхванем цялата картина на събитията протичащи на земята и да проследим всички варианти на възможните събития до най-малките им детайли. Ако нещо върви не както е замислено, ние мигновено го коригираме, за да не пострадат тези, които не трябва да пострадат. Всичко е пресметнато и постоянно се контролира така, че не може да има грешки, а значи, ако нещо се случва с вас, то причината не е в това, че Бог е „лош” и го е пропуснал, а че причината е във вас. Търсете я щателно и ще я намерите. Обикновено самата същност на ситуацията указва причината и ако се вгледате може на много да се научите.

Който знае за това, благодари за уроците и възхвалява Създателя, а който не знае го проклина и така пропада все по-низко и по-низко, отдавайки себе си за разтерзание на тъмните сили.

Разберете, че не е важно какво притежавате в този свят, а това, на какво се научихте по време на живота си в него. Всичко, което сега притежавате тук не е вечно и то ще се разсипе на прах много скоро, но вашата Душа е безсмъртна, на нея не й трябват пари и брилянти, не са й нужни дрехи, дом в който да живее, не й е нужна разкошна кола, която да кара. Тя се нуждае само от опита придобит в този свят.

Но даже и към този опит, и дори към самият живот не трябва да се изпитва привързаност, защото всичко това ви е подарено от Създателя. Всичко това не е ваше. Вие просто ползвате това, което Той ви е дал и това е всичко. Няма смисъл да си съсипвате живота милеейки за някакви си земни вещи. Вместо това ги използвайте за да получите земен опит и бъдете готови да ги загубите, когато те изиграят ролята си в живота ви и се окажат вече непотребни.

Помнете, че ако губите нещо, то никога не се случва „просто така”, няма нищо случайно – светът е лишен от случайности. Надявам се, че достатъчно ясно и разбрано обясних същността на проблема, който може да възникне при вас, а при някой вече и да е възникнал. Надявам се че ме разбрахте.

Главното е, да осъзнаете проблема си. Тогава работата вече е свършена на половина и даже повече. Вие знаете, че е по-лесно да победиш врага който виждаш и познаваш. Вашите врагове са вашите не божествени качества. Търсете ги и ги изкоренявайте. Получавайте ценен опит от това и се стремете с цялото си същество към Създателя. С това аз се прощавам с вас.

Аз Съм Насцетус! Ом.

 

Аз Съм Ентарпрон!

От вас сега се иска само само да заобичате всички и всичко, и в това се заключава днес смисъла на вашето служене на света.
В момента, в който се издигнете по-нагоре, пред вас ще се разкрият нов смисъл и нови видове служене, но засега се ограничете само с безусловна любов към всичко, което съществува в този свят. Това е първото нещо, което трябва да разберете – в основата на служенето  е Любовта, а едва след това има някакви действия. Когато служиш не трябва да остават не божествени качества, такива като гордост, защото тя няма откъде да се вземе ако сте изпълнени с Любов. Осъзнайте това и го почувствайте. Изучете себе си и ако откриете във вас нещо подобно, значи сърцето ви не е изпълнено изцяло с Любов.
Аз разбирам, че да заобичаш просто така в един момент всички и всичко намирайки се в условията на дуалността е крайно сложно. Но, точно в това се заключава вашата мисия - да се научите на това и за да го направите, трябва да знаете само едно нещо, което няма да престанем да ви казваме – ВСИЧКО Е БОГ. Обичайки Го, вие трябва да обичате всички негови съставляващи, а това значи целия свят, защото в крайна сметка ние всички сме обединени в Него. Вашето сърце е пряката ви връзка с Бога и затова то е толкова чувствително към Истината. Изучавайте себе си, отдавайте се на служене на другите, усъвършенствайте се.

 

(превод със съкращения)


Източник: Сайт "Наша Планета":
http://nashaplaneta.su/blog/sredotochie_sveta_chast_2/2014-09-14-47197#ixzz3DSPhLc4T





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 746892
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930