Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2015 14:53 - Напътствие за нашите приятели
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 1676 Коментари: 0 Гласове:
2



 

Напътствие за нашите приятели

Приела Марта 23 декември 2015 г.

Съвета на Старейшините от Съзвездието Андромеда говори с вас

Здравейте, скъпи наши земляни!

Ние не идвахме при вас доколкото видяхме, че вашата Земя много забави придвижването си в света на Пета плътност, а това беше свързано с това, че енергийния скок който тя направи в навечерието се отрази доста тежко на самочувствието на много от вас хората.

Сега Земята, която сякаш си отдъхна и даде и на вас да си поемете въздух, с нови сили се устреми напред. В тънък план това изглежда така, сякаш тя се е отърсила от дрипите на триизмерността и отново е засияла с първоначалната си красота.

Вие даже не можете да си представите колко е голяма тази разлика – виждайки Земята в трета и пета плътност. Сякаш са я изтъркали с божествена кърпа и тя е започнала да свети, и сияе преливайки се във всички цветове на дъгата. На тънък план прекрасно се вижда, че нейната горна част вече се е измъкнала на повърхността и с всички сили се старае да издърпа след себе си останалите части.

Ние чувстваме, че се приближава преломен момент когато ще се промени енергийния баланс на вашата планета и чашата на везните всеки момент ще се наклони  към страната на енергиите от Пета плътност. Всичко, което не им съответства ще започне да се разпада и постепенно да изчезва. Вече е невъзможно това да бъде избегнато. Тези нови енергии ще изметат всичко остаряло и отживяло се, като на физически план това ще протича доста болезнено.

Ние много искаме да ви помогнем да избегнете жертвите и страданията, скъпи наши земляни. И, ако ни позволите ние ще ви разкажем какво трябва да направите това да се случи.

Повярвайте, колкото и познато и банално да ви звучи това, което ще ви кажем, то се явява много силна и действена мярка, способна да спаси хиляди и хиляди хора.

Първо, вие не трябва да се страхувате от предстоящите промени, оставайки с ясно съзнание, че те протичат за ваше благо.

Второ, вие трябва да се примерите с това, че не всички хора ще могат да останат на Новата Земя и че това е техният собствен избор.

Трето, отнасяйте се към всичко случващо се около вас, като към неизбежен еволюционен процес. Новото трябва да си разчисти пътя и това не може да бъде избегнато.

Четвърто, помнете, че вие не сте сами във Вселената, че вашето Галактическо семейство ще ви приеме с любов и ще ви помогне да направите първите крачки на Новата Земя.

Пето, ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА не се поддавайте на страх и паника, защото това ще ви изхвърли далеч назад. Помнете, че всичко което се случва става по волята на Твореца и го приемете с благодарност. Ето това ще ви помогне да запазите вибрациите си на нужното ниво и да не се провалите обратно в света на трета плътност.

Шесто, колкото се може по-често изпълвайте себе си с енергията на любовта, за да се научите да живеете в нея носейки я със себе си през света, освещавайки с нея всичко наоколо, за  да станете чист източник на Светлина и Любов, към който ще се притеглят останалите.

Седмо, научете се да управлявате чувствата и емоциите си, за да можете и при най-малката проява на негативна енергия да я спрете в самото й начало, без да й дадете да се разрасне и укрепне. Повярвайте, това е НАЙ-ДЕЙСТВЕНАТА МЯРКА против всички неприятности, които могат да сполетят както вас, така и вашата Земя.

Ние мислим, че всичко това не е ново за вас, но виждаме, че дори работниците на светлината призвани да поведат останалите след себе си не могат да въплътят в живота си толкова познатите им постулати и съзнанието им частично живее в света та трета плътност.

Остава все по-малко и по-малко време скъпи наши земляни и ние ви молим да се отнесете към думите ни много сериозно. 

Източник: http://vozrojdeniesveta.com/naputstvie-nashikh-druzey/





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 746801
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930