Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2010 12:28 - Силата на мисълта
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 3442 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 03.02.2011 12:29


 Силата на мисълта
  В последно време много често гледаме филми и програми, в които учените провеждат различни опити за силата на мисълта, а екстрасенсите само ги потвърждават.   
  
Не се наемам да съдя, само ще ви дам информация, която се основава на моите наблюдения и някой източници. Запомнете завинаги - на всяко действие има противодействие.       

  
Всяко събитие си има причина. Случайности няма, тях са ги измислили тези, които искат да свалят от себе си отговорността за нещо. Това се отнася за нашите мисли, убеждения, страхове и проблеми. Те идват при нас по различни начини: генетически, благодарение на обкръжението в което растем или сами ги предизвикваме, а може да е програмирано отвън (урочасване, магия). 
Законите на живота са такива, че вие можете да решавате в него всякакви проблеми, без значение какви са техните корени и кой ги е породил
  
Хората, които казват че всичко е лошо на този свят, че около нас има само болести и нещастия, винаги привличат върху себе си беди, защото такива вътрешни емоции се материализират в неблагоприятни ситуации и са причина за много недъзи и болести
  
С една дума, мисълта има СИЛА. Мислейки за това какво НЕ искате, вие изпращате своята мисъл във Вселената като радиовълна, само че тя (Вселената) не разбира приставката " НЕ" и се случва точно това, което не сте искалиАко нещо ви разстройва, ядосва, или се страхувате, просто се постарайте да не мислите за него.

  
Жизнената позиция е принципното отношение към живота и като следствие от това – всекидневните мисли и действия. 
Който има съзидателни и плодотворни мисли, той преобразява личността си. 
Който се отдава на негативни, угнетяващи, безплодни и мъчителни мисли, той захранва себе си с негативни сили и отравя душата си.

   
Нека се обърнем към научните и медицинските изследвания. Когато човек мисли за „лоши” неща, тъгува, обижда се, разстройва се, дейността на сърдечно съдовата му система се влошава, забавя се с 30-35%!!! Това забавяне просто затормозява живота!

Принципи  на "правилно мислене"
-
считайте себе си за щастливец, настройвайте се на късмет; 
-
не се отклонявайте от взетите решения (ако има двойственост, искаме нещо и в същото време намираме маса доводи, че не може да стане, то няма да се изпълни); 
-
обичайте себе си (или се постарайте да се харесвате);
-
обичайте другите: лошото, което виждате в тях, неизменно го има и във вас;
-
считайте за достижимо всичко (в каквото вярвате, това и ще получите). Възможното и невъзможното - изцяло зависят от нашето съзнание.
-
гледайте на всички събития като на благоприятни. Няма безизходици, има само възможности;
-
довеждайте всичко започнато до край (иначе се създава модел на прекъсване);
-
живейте на широко, позволявайте си излишества (ако искаме подсъзнанието ни да е настроено на успех, трябва да изграждаме в себе си удовлетвореност от живота, да си позволяваме отпускане с любимото занимание след работа); 
-
не отивайте на компромиси. Ако свикнеш да се задоволяваш с малко, то този навик постепенно се разпространява на всичко: на храната, на дрехите, на работата и т. н.. Изработва се чувство за вина, че сте си позволили нещо. Тези комплекси трябва да се разрушават. 
-
с никого не споделяйте съкровените си желания (скептиците веднага ще вкарат съмнение). 
-
не се оправдавайте. Оправданието формира модел на безпомощност и зависимост от обкръжението ни. 
-
отстоявайте своите права, но уважавайте и правата на другите. 
-
контролирайте това, което чувате (избирайте информацията, не поглъщайте всичко подред, безразборно) 
-
бъдете търпеливи. Нетърпеливите си търсят виновни, отначало се обиждат на другите, а после на себе си... При този, който умее да чака всичко идва навреме!

  
Чували ли сте някога, че със силата на мисълта могат да се правят мускули? Естествено, мускулите са само за пример, мисълта работи с ВСИЧКО!!!

  
Може да не ми повярвате, но аз повярвах в себе си и – това работи!!! Естествено, не само като седя на дивана. Трябва да се положат известни усилия и старание. Така се случи, че в миналото спортувах и ето какво ще ви кажа – когато мислиш правилно и се занимаваш дори в къщи , а не в спортната зала, ако вярваш в СИЛАТА НА МИСЪЛТА РЕЗУЛТАТИТЕ ИДВАТ БЕЗ ДА ТЕ КАРАТ ДА ЧАКАШВсичко прогресира не в математическа, а в геометрическа прогресия!

   
Използване силата на мисълта за магии.

    От гореизложеното следва, че мисълта има сила и сама по себе си. Да я формулираш правилно, значи да формираш правилно събитията. Безусловно,  разбирате каква роля е отредена на мисълта в магията. В дадения случай МИСЛЪЛ-ВОЛЯ. И няма как иначе, даже някой от заклинанията завършват така - "Да бъде така , ибо такава е моята Воля."
   Важно е, когато искате каквото и да е, правилно да си представяте резултата. А именно - ТОЧНО ДА ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ!!!! Какво ще се случи, когато желанието ви се изпълни. Обмислете всичко: как постигате желаното, как сте го достигнали, как живеете в него и всичко ще се сбъдне!!!! 

   Опитайте и получете каквото искате, във всеки случай няма какво да губите, само може да спечелите. Толкова много усилия влагаме да мислим негативно, нека поне малко се опитаме да сме позитивни.






Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 744893
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031