Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2011 13:42 - НАЧАЛОТО НА НОВА ЕРА
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 9118 Коментари: 11 Гласове:
47


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ!

На 8 март 2011г.  приключи предпоследният етап от еволюцията на съзнанието на нашата планета и се радваме, че това беше празнично, цветно, ярко и весело завършване!

Започна 9-я и последен етап от  еволюцията и затова искаме да споделим с вас много важна информация за това, което ние жителите на планетата Земя ще започнем да преживяваме в близките 234 дни.

По материали на експерта тълкуващ календара на Майте, Карл Колеман. (www.colleman.com)

Водещите тълкователи на календара на Майте ни призовават съзнателно да участваме в тези грандиозни процеси, които започват съгласно древните Май на 9 март 2011 година.

image

Именно в този ден започва последният, завършващ етап от еволюцията на човечеството - на пирамидата това е последното стъпало, който трябва да събуди всеобщото разбиране и приемане на Единството. Това същото единство между всичко съществуващо на тази планета и зад нейните предели, което всеки живеещ на Земята така или иначе усеща някъде дълбоко в сърцето си или много силно на яве. А ако не го усеща засега, то ще бъде поставен в такава ситуация, в която ще трябва да избира между единството и разделението. И от избора на всеки един от нас ще зависи неговата по-нататъшна съдба, неговата „история”, ситуации и обстоятелства. Ние всички се приближаваме към момента, когато пълното осъзнаване и пълното приемане на нашето неразривно единство един с друг, нашето братство с всичко живо, с всичко съществуващо, става жизнено важно, става критерият който ще определя дали се движим на вълната на масовата еволюция на Земята или ще продължаваме да играем 3D играта на двойствеността, играейки си на разцепление, съперничество и превъзходство.

Помислете сами. Всички ние, като частици от Първотвореца никога не сме били истински разделени. Ние просто сме се договорили да играем на такава игра в която, като че ли сме забравили кои сме ние и че по своята същност сме различни проявления на Единното цяло. Но, видимо сме се оказали толкова способни играчи, че в края на краищата сами сме повярвали в нашата 3D реальност-игра и с готовност отстояваме и си опитваме да доказваме нейната реалност.

Дойде време да се събудим. Дойде време да върнем Себе си на истинския Себе си, за да не забавяме еволюцията, за да си върнем истинското състояние на радост, безусловна любов и цял букет от други висши състояния за описанието на които не могат да се намерят думи в нашия език. Ако вие чувствате вътрешен зов към такова „връщане” към това, което сме в действителност, ако повече не искате да играете на драми, на безсилие, на постоянна нужда, на безрадостно съществуване, то тогава направете своя съзнателен избор и провъзгласете намерението си да се върнете при Себе си, да си върнете осъзнаването за Единство с Първотвореца и да се насочите на там, където ви поведе вашето сърце. То знае. То помни пътя. Сърцето търпеливо е очаквало много животи, кога ще се прислушат към него. Сега настъпва този момент, времето когато интензивността на еволюционните вълни ще се увеличава 20 кратно на всеки 18 дни! Как ще стане това точно ние не знаемКакво ще преживяваме, също не знаем. Но чувстваме със сърцето си, че това е пътя на развитието, който нашите души са очаквали така дълго, че това са тези възможности, които ни се удават така рядко, че това ще доведе до такива изменения в нас самите и в Земята като цяло, че те за винаги ще оставят следи в историята на Творението и ще станат отправна точка за следващата крачка от еволюцията. Искате ли да участвате в това? Искате и да прогресирате максимално в своето развитие? Искате ли да се освободите от колелото на кармата и ограниченията на триизмерния свят? Ние искаме и с радост ще се носим по вълните на еволюцията! Ще празнуваме срещата със Истинския Себе си и ще благодарим на мирозданието за грандиозната възможност която ни се дава да участваме в еволюционния порив!

И така, съгласно признатия експерт по тълкование календара на Майте Карл Колеман (www.colleman.com), в него се описват 9 еволюционни периода на Земята. Всеки от тях включва в себе си 13 равни периода (7 „дни” и 6 „нощи”) на 20 кратно ускорено развитие на съзнанието и времето! Тези еволюционни календари са - пирамидите на Майте с 9 стъпала. Първият период на еволюцията продължил 16.4 милиарда години, а предпоследния, който завърши на 8 март 2011г. само 12,8 години. Последният 9-ти период на еволюцията започва на 9 март 2011г. и завършва на 28 октомври 2011 година. На всеки 18 дни ще преминава еволюционна вълна на подем и спад по времето на които нашето съзнание ще получава възможността да се ускорява 20 пъти! Трудно е да си го представим!

С други думи, ни се дава пълна  енергетическа и вибрационна подкрепа, за да направим квантовия скок в съзнанието си, да преминем на ново ниво, да построим реалността си такава, каквато действително бихме искали да я преживеем.

По-долу привеждаме календара съставен по данни на Карл Колеман, кога трябва да очакваме интензивността на вълните - на подема (деня) и спада (ноща). Също така са дадени и приблизителните аналози на процесите, които се очакват в съответните периоди. Нека да отпразнуваме всяко стъпало, всеки ден, всяко придвижване напред, които ще ни приближат към целта ни към  Живот на Нова Земя, към Живот в Любов и Радост!

 

Период

Продължителност

Среда

Процеси

   Ден  1

 9 Март – 26 Март

  17-18 Март

  Сеитба

   Нощ 1

 27 Март – 13 Април

  4-5 Април

 

   Ден  2

 14 Април – 1 Май

  22-23 Април

   Прорастване

   Нощ 2

 2 Май- 19 Май

  10-11 Май

   Реакция

   Ден  3

 20 Май – 6 Юни

  28-29  Май

   Първи литорасли

   Нощ 3

7 Юни24 Юни

  15-16 Юни

 

   Ден  4

25 Юни - 12 Юли

  3-4 Юли

  Първи листа

   Нощ 4

13Юли -30 Юли

  21-22 Юли

 

   Ден  5

31 Юли 17 Август

  8-9 Август

  Първи пъпки

   Нощ 5

18 Август 4 Септ.

  26-27 Август

  Разрушение

   Ден  6

5 Септ. 22 Септ.

  13-14 Септ.

  Цъфтене

   Нощ 6

23 Септ.10 Окт.

  1-2 Октомври

 

   Ден  7

11 Окт.28 Окт.

  19-20 Октомври

  Плодоносене

 

Желаем Ви радост и нека Пътя по стъпалата на еволюцията да бъде радостно приключение за Вас!

Коллектив Академии Успеха «Естественный Путь»

www.zvukOM.com

manager@zvukom.com

Телефон: +7-917-890-2526
Skype: zinoveva-elenaimage




Гласувай:
51




1. karambol5 - Благодаря за информацията :) Да ...
10.03.2011 17:07
Благодаря за информацията :)
Да бъде радостно приключение !
цитирай
2. mmmmmmmmm - :)
10.03.2011 17:31
Интересно!
цитирай
3. asthfghl - Въпросче.
11.03.2011 10:51
Какво се случва на 29 октомври 2011 г.?
цитирай
4. rebu - Дали
11.03.2011 10:53
"Ние всички се приближаваме към момента, когато пълното осъзнаване и пълното приемане на нашето неразривно единство един с друг"
Това не е ли настойчивата и натрапваща идея на "тайните общества" да си наслагаме чипове и да изпълняваме чуждата воля като радоуправляеми модели. Пчели и мравки в робство на Трите Фамилии.
цитирай
5. анонимен - Корабът-майка
11.03.2011 13:59
Аман от очакващи нещо да се случи, то не беше - краят на Света иде - 1000 година на братята католици и още насрочват датата и чакат да им се върже Страшният съд, то не беше Ной(месец май, Ной, но маи и маите, останалото е НОИ - нац. осиг. институт) и потопа, дето други малоумници, намерили лодката му в Турция. В момента, западните домакини и третата класа, която си смучи слаба бира и гледа спорт е луднала по брътвежите на диваците от Южна Америка, които дори не бяха открили колелото и топлата вода, когато ние Европейците ги направихме от полухора в католици, а после от болнави роби в купувачи на индустриални стоки. Аман бе, Коперник, Глаилей и милиони светли умове, развили нашия Свят в това, което е не са достъчни да ви кажат, че животът е толкова материален и готин, че в него, ако нямаш пари ще ти се наложи да измислиш някаква малоумна история, с която зарибиш глупаците да ти повярват и да ти купят продукта на болния ти мозък - в случая мозъка на Колеман, а не на блогърката.
цитирай
6. asthfghl - 5.
12.03.2011 14:35
^ THIS, +100!
цитирай
7. fenor - И телефонче има и имеилче...
14.03.2011 00:08
...насам народе, пиши се волентир да ти разяснят големите тайни на маите. Той един разправяше маи че те били случайно доплували до Америка славяни, ама като стъпили на материка си забравили името. Това тук ми прилича на преброяване на дивите зайци. Живейте си живота приятели, той твореца ако пожелае да ни направи едно със себе си ще му намери колая. Това да слушаме сърцето си е добър съвет, но не произлиза нито от маите, нито от Колеман, нито дори от въпросната академия. А през ноември, декември 2011г най-вече ще вървим към поредното зимно слънцестояне. :)
цитирай
8. ladyvqra - Аз Съм LadyVqra, Аз съм Бог
01.04.2011 13:21
Когато говоря за Бог, имам точно това предвид. Ние сме частици от Бога, преживяващи Себе си, чрез опитностите, които придобиваме тук. Преди да търсим навън, нека намерим Божествената си Същност вътре в нас, чрез нас, защото като част от Бог и Ние Сме Бог, а за Бог, няма невъзможни неща. Сега е време, да преживяваме с ОСЪЗНАТОСТ.
цитирай
9. morningstar1 - това...
03.04.2011 00:35
...някаква фантастика ли е? :)))
цитирай
10. zoqsun - Благодаря !!!!Не е фантастика, а ...
31.08.2011 10:49
Благодаря !!!!Не е фантастика ,а реалност вече ...Благодаря !!!
цитирай
11. анонимен - Крутой форум для женщин
23.10.2012 23:27
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=6090">здесь</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 744855
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031