Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2011 13:31 - ТАЙНИ СЪГЛАШЕНИЯ С ИЗВЪНЗЕМНИ
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 3991 Коментари: 0 Гласове:
5



 ТАЙНИ СЪГЛАШЕНИЯ С ИЗВЪНЗЕМНИ

Английското списание "Incounters" публикува статия на уфолога Ричард Лайнхем за връзките на американските власти с пришълците. Тази тема, въпреки сензационността си не е нова. Показанията на високопоставени чиновници и разузнавачи за събития с половин вековна давност периодически изплуват на страниците на вестници и списания. Въпреки това, американското правителство нито веднъж не е реагирало по никакъв начин.

Обаждането на Смит
Всичко започва – съобщава Р. Лайнхем, с неговото изказване по радиото със серия разкази за НЛО и разумни извънземни същества. След едно от предаванията, вкъщи му позвънил непознат, който се представил като Смит, казал че слушал изказването по радиото, чел неговите статии и иска да му покаже важна информация.
Отначало изследователят се отнесъл с недоверие към обаждането, но бързо променил мнението си като разбрал, че в миналото непознатия бил оперативен сътрудник на разузнавателните служби на Америка и сега е готов да предостави документи , касаещи дейността на извънземните на Земята.
Скоро уфологът получил пакет по пощата, който съдържал фотокопия на някой секретни документи за наблюдения на НЛО от американските спецслужби. Между документите имало и такива, предназначени само за президентите на САЩ. След ката се убедил в истинността на информацията, доколкото било възможно, Лайнхем се договорил за среща със Смит.
Официален прием в база "Едуард"
Ето какво му разказал Смит. Първият контакт на американските власти с извънземните се състоял през 1953 година, когато НЛО се приземило на една от военновъздушните бази. Пришълците твърдели, че са пристигнали от планета въртяща се около червена звезда в съзвездието Орион. В резултат на преговорите се състояла среща между две извънземни и президента на САЩ Д. Айзенхауер на 21 февруари 1954 година, в база "Едуард" на ВВС на САЩ. Срещата била записана на кинолента, която се пази в секретния отдел на президентския архив.
Много години по-късно, Чарлз Л. Сагс – бивш командващ флота на САЩ, влизащ в състава на президентската група на база "Едуард", записал на магнитофон своя разказ за срещата с пришълците. "Аз и още няколко офицера трябваше да посрещнем извънземните парламентьори непосредствено на мястото на тяхното приземяване около административния корпус – спомня си той. – Чакахме доста дълго и вече решихме, че нищо няма да се случи, когато един от офицерите обърна внимание на странен кръгъл облак, който се снижаваше бавно и почти вертикално, поклащайки се като махало. Скоро ни стана ясно, че това не е облак, а двойноизпъкнал обект с диаметър около 35 фута (10,5 метра). Върху матовата му металическа повърхност без резки преходи и изпъкналости играеха светлинни отблясъци. Обекта увисна  на 10 фута (3 метра) над бетона и от него с леко жужене излязоха три телескопични опори, които опряха земята. Почувствахме, че въздуха се насити с озон. Настъпи тревожна тишина.
Изведнъж нещо щракна и в корпуса се появи кръгъл отвор, от който буквално изплуваха две същества. На пръв поглед те много малко се отличаваха от хората. Единият от тях се спусна на бетона на 20 фута(6 метра) от обекта, а другият остана да стои до отвора на чинията. Това бяха сравнително високи същества, някъде около осем фута (2,4 метра), стройни, приличащи си едно на друго. Техните светли, прави и почти бели коси достигаха до раменете им. Имаха светлосини очи и безцветни устни. Този, който стоеше на земята с жест показа, че не може да се приближи до нас и че е необходимо да спазваме дистанция. Изпълнявайки това условие ние се отправихме към сградата. Не можах да разбера докосват ли земята дебелите подметки на обувките на пришълеца или не, той стъпваше като на въздушна възглавница..."
Договора е подписан. А по-нататък?
На преговорите пришълците предложили на хората помощ в духовното развитие, а също така поискали да унищожим ядреното оръжие, да прекратим замърсяването на околната среда и разграбването на минералните ресурси на планетата. Те отказали да споделят тайните на техните технологии, доколкото според тях човечеството още не било готово за това в морален план и като за начало трябвало да се научим да живеем в съгласие един с друг.
Айзенхауер се отнесъл към условията на пришълците с голяма подозрителност, особено в частта касаеща ядреното разоръжаване. При тогавашната военнополитическа обстановка в света това изглеждало неизпълнимо. А и президентът смятал, че ядреното оръжие е единственото, което ще спре пришълците от пряко нападение над Земята.
Пришълците призовали земляните да не влизат в контакт с другата космическа раса – със "сивите" завоеватели, обещавайки в случай на съгласие да помагат в борбата с тях.
Като следствие от цяла серия срещи със "скандинавците" (или, как да ги нарека по друг начин - "нордиците"), се подписва договор през 1954 година, а също така на Земята се появил първият извънземен посланик на име Крил. Съгласно условията на договора извънземните не трябвало да се намесват в работите на земляните, а САЩ в техните работи. Дейността на пришълците на Земята трябвало да се държи в тайна. Извънземните щели споделят с американците тези свои технологии, които не могат да бъдат използвани за военни цели. Освен това, те не трябвало да сключват договори с други страни, а земляните с други космически раси. САЩ поели върху себе си задължението да построят подземни бази за летателните апарати на пришълците (напълно е построена само една - в Невада, известна като "Обект 51"). По-късно, съвместно със "скандинавците" е разработен проекта "Редлайт", в съответствие с който започват регулярни полети на американски летци на корабите на извънземните.
В качеството си на прикритие и с цел масова дезинформация на населението са задвижени такива известни програми като: "Синя книга" и "Сноуборд". Всичко необяснимо се "обяснява" със секретни експерименти на ВВС.
Другата страна на контактите
Говорейки за "добри" и "лоши" пришълци, е уместно да си спомним за Френсис Сван – жена с уникални сензитивни способности, която си сътрудничела с администрацията на американския президент Айзенхауер по широк кръг въпроси, в това число касаещите НЛО и пришълците. Нейната информация се отличавала с достоверност. През 1959 година Ф. Сван съобщила, че расата на "скандинавците" действително има за цел да спаси нашата планета от ядрено унищожение.
Но бездушните и жестоки "сиви" взели инициативата и изместили "скандинавците". И едните и другите имат свои видове на нашата планета.
През 60-е години, когато "сивите" влезли в контакт с властите на САЩ станало очевидно, че Ф. Сван е била права.
"Сивите" се съгласили да предадат на американците някой свои технологии и да им съдействат за полети до Луната, в това число пребиваването там на астронавти. Но в замяна поискали да им предадат Крил и да прекъснат всякакви контакти със "скандинавците", а най-важното – да им предоставят право временно да "заемат" ограничен брой хора, с цел контролиране еволюцията на земната раса. "Сивите" уверявали, че хората няма да пострадат, те ще ги обследват и върнат на мястото от където са ги похитили. Освен това, в паметта им ще бъде изтрита цялата информация за случилото се!
Впрочем, скоро се изяснило, че експериментите на "сивите" над хората съвсем не били толкова безобидни. Някой от тях били насочени за проверка съвместимостта между двете раси и вследствие на това, земните жени започнали да раждат мутанти.
Но тъй като хората били явно по-слаби от "братята по разум", то във висшите ешалони на САЩ решили да продължат контактите и да си затворят очите за безобразията на пришълците. Още повече, че технологиите които предали "сивите" позволили придвижването на научно-техническият прогрес на Земята и създаването на много новости като например: течно кристалните монитори, спътниковите връзки, компютрите, интернет, лъчевото оръжие, йонните двигатели и др.
За разлика от човекоподобните "скандинавци", "сивите" – същества са ниски на ръст (100-120 см.) и по телосложение приличат на изтощени деца. Имат сива кожа, големи глави и огромни очи, рязко изпъкващи на лицето. Вместо нос имат два отвора под които е разположена малка уста. Вместо зъби им служат твърдите венци. На ръцете си имат четири пръста – нямат палец. Стъпалата на краката им са малки, с ципи между пръстите.
Както и ние имат два пола: мъжки и женски. Живеят дълго по нашите измерения – повече от 1б00 години. Обикновено храната (ако това може да се нарече храна) им е определен тип светлинно излъчване. Има сведение, че някой от извънземните живеещи в САЩ, със знанието на американските власти употребяват за храна смлени зеленчуци и сладолед.

Автор: И.Волознев
Источник: "Интересная газета. Невероятное" №24 2010 г
.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 747612
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930