Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2012 21:46 - КЛАДЕНЕЦ ЗА ТЕЛЕПОРТАЦИЯ
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 2445 Коментари: 0 Гласове:
4



 Група харковски студенти отишли на поход в Крим. С тях била и Альона, която много обичала да прави снимки. Похода бил весел и приятен. Вървели от Симферопол към Судак. Като търсели място да направят лагер за да нощуват попаднали на малка полянка. Мястото било много удобно и те се установили там. Единственото нещо което било малко странно, бил голям плосък камък с кръгъл отвор по средата, който се намирал в края на поляната.

Альона взела фотоапарата и започнала да снима наоколо. Вече била направила много снимки и се намирала на стотина метра от поляната, когато видяла камък с почти кръгла яма в него пълна с вода, подобно на кладенец. След като му направила няколко снимки тя се навела да разгледа отвора отблизо, но в този момент се откопчал фотоапарата от ремъка и паднал право във водата.

Альона се разстроила неимоверно много, но това не било всичко. Какво било нейното удивление, когато не могла да достигне с ръка до дъното. Силно разстроена повикала момчетата на помощ, но въпреки дългите пръчки които използвали никой не можал да достигне до дъното. Разстроени те се върнали в лагера.

Случайно Альона погледнала към камъка в края на поляната и не повярвала на очите си. В отвора му по средата лежал нейният фотоапарат. Тя помислила, че някой от момчетата се е пошегувало, като тайно го поставило там, но тази мисъл бързо се разсеяла тъй като никой не се бил доближавал до камъка. Освен това, на никого не му било до шеги, защото фотоапарата трябвало веднага да се изсуши, а и всички били безкрайно изумени. Взимайки го в ръце, Альона не почувствала никаква влага. Той бил напълно работоспособен и нямало повредени снимки.

Всички започнали да правят експеримент като хвърляли камъни в кладенеца, но никой от тях не се появявал в отвора на камъка. Уморени легнали да спят. На сутринта събрали багажа и се приготвили за последния преход. Преди да тръгнат едно от момчетата извадило лъжицата си и изтичвайки до странния кладенец я хвърлило в него. Неочаквано лъжицата се появила в отвора на камъка. Но за повече експерименти нямало време и те тръгнали, тъй като в Судак ги очаквала кола за да ги откара на гарата. На тръгване те решили да се върнат  за да продължат с експериментите.

След няколко седмици Альона заедно с няколко момчета се върнали да търсят мястото, но за свое голямо разочарование не могли да го намерят въпреки, че го търсели почти цяла седмица.

 

 

Ето и снимки на Альона и на тайнствените камъни:
imageimage
image
image

imageimage




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 747462
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930