Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2012 22:07 - Mike Quinsey - SaLuSa, May 7, 2012
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 1911 Коментари: 0 Гласове:
1



  SaLuSa, May 7, 2012


Малко от вас имат спомени за миналите животи, освен случайни проблясъци, но въпреки това вие имате толкова много животи изпълнени с опит, които ви доведоха  до там, където се намирате сега. Това беше дълго пътешествие и сега много от вас стоят на прага на Възнесението, но вие не разбирате в пълна степен какъв велик квантов скок ще бъде извършен. Бъдете търпеливи, скъпи наши и знайте, че вие сте едни от тези, които са избрани да бъдат тук по това време и това в действителност е голяма чест, и голям опит, който никога няма да бъде забравен. Тъй като еволюцията протича много по-бързо в дуалността, до известна степен съществува парадокс, защото вие го виждате като бавен процес. Независимо от това, конкретно в този живот всичко много се ускори и едва в последно време много от вас започнаха да се пробуждат от стремителният ръст на нивото на съзнанието. Точно това е нещото за което сте дошли, знаейки че краят на времето ще бъде вълнуващ и пълен с награди. Така, че ние ви молим да гледате на нещата които се случват оптимистично и когато всичко ви се струва лошо, знайте че това е само един преходен период. Златният Век е вече близо и в момента в който вие се окажете там, всичко което е било преди това ще ви се струва неважно и скоро ще бъде забравено. Вие почти завършихте тежкото изпитание и сега всичко което остава, е да започнете процес на пречистване, който с наша помощ няма да ви отнеме много време. 

Вие трябва да станете войни на любовта и мира и много по-малко развити цивилизации ще гледат към вас очаквайки помощта ви. Живот съществува навсякъде и няма да има такъв момент, когато ще можете да твърдите, че сте видели всичко, защото Твореца постоянно създава нови форми на живот. Сега започнете да мислите за мир и да действате с мир, където и да се намирате и не се отвличайте с нищо, което се намира извън вас. Вие можете да го сторите и тогава ще откриете, че става все по-лесно да го правите независимо от това, какво се случва около вас. Това ще стане ваш начин на живот и вие винаги ще усещате спокойствието и разбирането на Единството, вътре в което пребивавате. Ще бъдете способни да допускате и да позволявате на Бога да бъде вътре във вас и тогава живота ви ще придобие ново значение. Също така, вие ще бъдете този, който помага другите да се въодушевят и вашият пример ще ги вдъхновява да се стремят по същият път. 

Макар ние да работим зад кулисите и да правим това от много дълго време, то ние трябва да ви отдадем чест за прогреса, който постигнахте в последно време. С това, вие изразихте свободната си воля да преминете от старата парадигма на ограничения и контрол, към новата парадигма, която ще ви върне към свободното общество, в което вие сами ще решавате бъдещето си. Това ни позволи да работим паралелно с вас, тъй като вие ни призовахте на помощ да отстраним тези, които ви отнеха правата. Бъдете сигурни, че отново ще бъдете напълно свободни и причиненото ви зло ще бъде поправено. Вие в действителност ще получите повече придобивки, отколкото сте имали до сега, тъй като съвсем скоро ще получите благата на напредналите технологии, които ще ви подготвят за Възнесението. 

Ние отново подчертаваме, че няма за какво да се безпокоите за вашето имущество и ценности, тъй като ще откриете, че всички ваши нужди ще бъдат задоволени. В действителност повечето от вас ще бъдат много по-задоволени, за да може вашето общество да се обедини като Единно Цяло, където всички ще споделят един с друг благата които ще ви бъдат дадени. Ще можете да използвате времето си за удовлетворяване на желанията си и самостоятелно да избирате как да го използвате. Вас ще ви поощряват да създавате съобщества, които ще определят собствените си нива в служба един на друг и висшите нива на съзнание ще заставят да се прояви най-доброто в хората. 

Ние работим на високо ниво за да убедим тъмните сили да се предадат окончателно и да ни позволят да ви помогнем да преструктурирате обществата си без тяхната намеса. Така или иначе ние ще се движим напред и ще отстраним и последните им бастиони от властта. Те вече се рушат под тях и в редовете им се наблюдава суматоха. Скоро ние ще ги премахнем от пътя и ще ги поставим лице в лице с предначертаната им съдба, отстранявайки всичко, което няма място в Новата Ера. Както ви казвахме по-рано, ние сме вашето бъдеще и няма да изчезнем веднага след Възнесението, а ще участваме дори още по-активно в живота ви за да съпровождаме промените, които ще продължават дотогава, докато не станете същества с Пълно Съзнание. След това ние ще станем Единно Цяло с вас и вие ще бъдете пълноправни членове на Галактическата федерация. Вие ще бъдете поканени да работите с нас, ако това е вашето желание. Помнете, че ние представляваме много Възнесени Цивилизации и вие ще намерите своите звездни семейства сред нас. 

Живота ще стане за вас увлекателен и практически без никакви ограничения за това, какво можете да правите. Ще се реализират и най-смелите ви мечти. Работата или труда с които сте свикнали повече няма да ви обременяват и вие ще откриете, че живота ви е станал много по-лек и приятен. Бог никога не ви е обричал на съществуване, което постоянно да ви поставя в нещастни обстоятелства. Това, скъпи наши е резултат от вашите собствени творения. Но сега вече, всичко остава практически в миналото и ние вече виждаме много от вас които са способни да се издигнат над ниските вибрации. Дуалността  беше много строг учител  и вие познахте самотата на отделянето от Източника. Сега вече признавате Единството на всичко съществуващо, намерихте Бога в себе си и го припознавате в другите души. 

Погледнете себе си , а след това нас. Струва ви се, че между нас има голяма разлика, но въпреки това разликата е само в това, че ние сме достигнали нивото на Пълно Съзнание, което скоро ще постигнете и вие. В много далечно бъдеще имаше време когато вие приличахте на нас но си позволихте да паднете до нивото на низките вибрации за да можете да изпитате трудностите изцяло. Така, че в действителност  вие не сте чужди на висшите измерения и затова лесно ще възприемете настъпващите промени. Това, което всеки момент ще се случи на Земята е само начало и ако сте готови ще забележите, че събитията се подреждат за грандиозния финал. Вие няма да бъдете лишени от възможността да видите как висшите членове на илюминатите ще застанат пред правосъдието. Плановете са готови и всички средства необходими за осъществяването на нужните действия са дадени на нашите съюзници. Потърпете още малко и ще видите последните дни на тези, които нанесоха толкова много вреда на вашата цивилизация.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам радостта, която расте сред вас когато виждате доказателствата за достиженията, които постигнахме. Всичко ще свърши така, както ви съобщавахме отдавна. В края на краищата, кой от вас смъртните може да игнорира думите на Бога. Както и много други Източници, ние ви изпращаме много Любов, и тя ще ви дава сили до самата победа. 

Благодаря ви, СаЛуСа 
Mike Quinsey.
Website:
 
Tree of the Golden Light



Тагове:   ченълинг,   mike quinsey,   salusa,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 744751
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031