Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2012 21:19 - Greg Giles - March 1, 2012
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 2772 Коментари: 0 Гласове:
2



  Greg Giles - March 1, 2012


Как да вземaте участие от ваша страна и да разпространявате новината за предстоящите арести на криминалната Кабала! Лесно е, с метода на копиране/поставяне! Като забавление за цялото семейство!

Галактическата Федерация на Светлината ни увери, че след като определен брой хора от нашето човешко семейство разберат, какво означават предстоящите арести на много от членовете на престъпната Кабала, човечеството най-накрая ще бъде свободно от тираничното управление на нашите потисници и от оковите на бедността и дълговете, и ще станем свидетели на тези събития. Галактическите команди ни помолиха да дадем своя принос и да споделяме тази информация, надлъж и нашир, и следното изявление е създадено, с цел да ни подпомогне в тази задача . Моля, чувствайте се свободни да копирате и поставите следните думи във Facebook и във всяка онлайн социална мрежа, и за нула време ние заедно ще постигнем целта си.  
Полезен съвет: Тъй като публикацията съдържа твърде много думи можете да включите към нея подходяща снимка с интригуващо заглавие и така да го публикувате във Фейсбук. Препоръчително е вашата публикация да получи колкото се може повече мнения.  

Ние прекъсваме обичайния график на вашия Живот,  
и ви превръщаме в проводник на новости!


Вие през целия си живот сте чакали тези добри новини, и ето, че този ден най-накрая дойде. Много скоро ще станете свидетели на широкообхватни масови арести по целия свят на много мъже и жени, които сте свикнали да смятате за политически и финансови лидери на нашия свят. Тези арести ще достигнат високо в правителството на САЩ и включват много от членовете на финансовия и банковия свят. Много от тези имена, вие веднага ще разпознаете, макар че някои може и да не припознаете, но всички те активно са участвали в тежки престъпления срещу хората, оставяйки вашият народ в несъстоятелност, като са разграбвали вашите с труд спечелени пари.  

Тези арести са първата копка, за изграждането на Новата Земя. Човечеството най-накрая ще бъде свободно от тираничния контрол на тези могъщи брокери, известни като Кабала. Тези арести не бива да идват изневиделица за повечето от нас, защото ние всички дълбоко в себе си знаем, че има нещо много нередно в този свят, където толкова много хора си лягат гладни през нощта, докато някои други притежават не милиони и милиарди, а трилиони долара, разграбени от труда на хората. Винаги е имало достатъчно богатства на тази планета, да се разпределят поравно и въпреки това, тези няколко мъже и жени са поделили помежду си почти цялото богатство на нашия свят, оставяйки само трохи за останалата част от нас, за да се надпреварваме за тях. Тези арести ще променят всичко това.  

Много нови проекти ще бъдат осъществени веднага, при новото ръководство от мъже и жени с най-висока степен на почтеност, които ще бъдат ангажирани с възстановяването на нашия свят да достигнем до ниво, което се смяташе за утопия доскоро, да се управлява и развива конституционно и истински демократично. Има много мъже и жени, посветени на тази кауза и в правителството на САЩ, и в агенциите на Пентагона, при военните, във финансовия сектор, както и в частния бизнес, които са направили толкова много през живота си в тази насока, и те са така нетърпеливи да представят на човечеството нашата нова система на изобилие, защото те са работили толкова упорито и тайно в продължение на години. Като част от тези проекти, е огромното богатството, което е било откраднато от обикновените хора, да бъде преразпределено по програма, според която ще спечели значително всеки мъж, жена и дете на планетата. Никой няма да бъде пропуснат и никой няма да бъде забравен. Но има и още.  

След арестите на всички от членовете на престъпната Кабала, втората фаза на тази операция ще започне. Напоследък нашият свят се посещава от много духовно просветени същества, които желаят открито да се съберат отново със старото си семейство. Тези духовно напреднали мъже и жени ни подпомагат в разоръжаването на престъпната Кабала, която контролира голяма част от армията в света и притежава високо развити оръжейни системи.  

Тези напреднали предци на човешката раса, изглеждат точно както нас, въпреки че има и други същества, с които също ще се срещнем, които не изглеждат точно като нас. И всички те са Възнесени духовни същества, които са тук само, за да ни подпомогнат да направим промените, които ние всички знаем дълбоко в себе си, че трябва да бъдат направени. Тези същества са първоначалните създатели на този свят, и са същите напреднали цивилизации, които са построили много от най-големите археологически загадки като например, пирамидите в Египет. Те не са непознати за нас, защото те са наши предшественици.  

Много важен социален експеримент се е провел тук в продължение на много години и всеки от нас е бил част от него. Ние сме оставени тук, на пръв поглед съвсем сами, за да случат нещата от само себе си. Този експеримент вече приключи и той завърши с огромен успех. Сега сме на път да се съберем с нашите братя и сестри от звездите и те са готови да ни посрещнат в по-голямата Галактическата общност.  

Тъй като там има много светове, които имат много различни имена, е по-лесно да се позовем на тях в този момент, от името на техния мирен съюз: Галактическата Федерация на Светлината, и командата на Ащар.  

След тези арести и срещата ни с нашето звездно семейство, всички проблеми на нашия свят ще бъдат бързо и гладко приведени в съответствие с новата ни Златна Епоха като общество, под ръководството и помощта на душите с чистосърдечни намерения. И така с общи усилия, в световен мащаб, всички войни, глад, бедност, болести, и замърсявания скоро ще бъдат част от миналото, също и живота от досегашното ни крепостничество. Напредналите технологии ще заменят нуждата от тежък физически труд в живота ни, и всички ще бъдем свободни да следваме своите творчески мечти, които винаги сме имали.  

Всичко това ще започне с началото на предстоящите арести на много от членовете на престъпната Кабала, и тези арести ще бъдат приведени в ход веднага, щом достатъчен брой от гражданите на нашата планета са наясно с това, какво означават тези процеси за нашето общество. Ето защо вие четете тези думи днес, тъй като много от членовете на човешкото семейство правят всичко възможно, за да споделят тази новина с вас и своевременно да възвестят на нашата цивилизация новата златна ера на мир, свобода и просперитет за всеки мъж, жена и дете по целия ни свят. Това със сигурност е тържествен миг за целия ни свят, насърчен от Галактическата Федерация на Светлината, и е много важно, как човечеството ще гледа на тези събития, като добра новина или като още една от многото лоши, на които толкова сме свикнали.  

Моля, да участвате в тази велика кауза, чрез споделяне на това съобщение от Facebook и други онлайн социални мрежи. Това е вашият шанс наистина, да изявите своите лидерски качества като поведете ближните си. Ако всички поемем своя дял и направим така че да се разпространи тази новина в целия свят, ще станем свидетели на тези арести с висок профил на всякъде по света, и това ще бъде знака че всичко, което току-що прочетохте е вярно.  

Грег Гайлс  

Website: 
http://ascensionearth2012.blogspot.com 
Превод: Светлана



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 747642
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930