Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2012 12:36 - СЕН ЖЕРМЕН-не губете толкова много часове седейки пред телевизора
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 3559 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Kris Won, June 14, 2012

СЕН ЖЕРМЕН

Скъпи Братя и Сестри:

Обръщам се към вас с една единствена цел моля ви: не губете толкова много часове седейки пред телевизора!

Повярвайте ми, има много други начини да прекарате времето си много по-продуктивно в този живот, вместо да седите на дивана, позволявайки на цялото това огромно количество картинки и подсъзнателни съобщения да запълват съзнанието и подсъзнанието ви.

Възможно е да не осъзнавате, но вие губите голямо количество часове пред телевизора, попивайки огромно количество ненужна информация във вреда на вашата психика, която остава като „спам” в менталното ви тяло.

От друга страна вие ставате мишена за много сили, които са много мощни, даже смъртоносни и които се опитват да ви отвлекат с излишна и банална информация, така че да не можете да се събудите за реалността и да избегнете контрола и доминирането на тъмните сили, които ги използват.

Тъмните сили са заинтересовани в това, да ви държат в пълно неведение за да имат възможност да продължават да разработват всичките си планове и заговори, с които да ви удържат под контрол и следователно излъгани.

Не отлагайте за друг път и смело започнете кардинално да променяте навиците и шаблоните си. Изключете телевизора си или поне станете много по-избирателни в избора на предаванията, които да гледате с цялото семейство.

Смисъла е в това, да не запълвате разума си с картинки за това, какво консумирате или да се опитвате да разберете кой е убиеца в сериала, как полицията се опитва да го хване, или да познаете кой отбор ще спечели шампионата в който и да е вид спорт.

Истинският смисъл, напротив: е в това, да очистите разума си от подобни излишни мисли, които ви заставят да усещате постоянно безпокойство и желание непрекъснато да подхранвате ума си с разноцветен калейдоскоп от тъпа и абсолютно безполезна информация.

Системата в която е потопен вашият живот ви кара да мислите, че цялата тази „мръсна” информация с която ви бомбардират непрестанно ви е необходима за да се чувствате живи. Например, вие мислите, че трябва да сте в курса на това огромно количество информация от скандални събития описвани във вестниците и по телевизията, затова я поглъщате ежедневно за да можете да говорите  с приятелите си и колкото по-ужасяващо е това, което разказвате толкова по-добре. Така ли е?

Нима не разбирате каква вреда ви нанася тази лекомислена говорилня и клюкарстване?

Ако вие използвахте поне половината от времето си което губите за гледане на телевизия, за медитация с вашето вътрешно Аз, живота ви ще се промени необичайно и ще стане безкрайно важен, полезен и продуктивен.

Тоест, целта на моята комуникация днес е: да направите реално усилие да гледате по-малко телевизия и да четете по-малко вестници за това, какво се случва и да започнете да отделяте повече време за самовглъбяване, и за търсене на вечните истини, които щателно и ревностно се пазят във вашите вътрешни храмове.

В тези трудни времена на икономическа криза и социална неопределеност, в които живеете сега, единственото достъпно спасение за вас е в - търсене на истината и целта на вашето съществуване вътре в себе си.

Вземете решение и започнете да се променяте в посока на обновяване на душата ви с дълбока мъдрост, уважение към другите и безусловна Любов към Създателя!

Аз съм вашият брат в Съзнанието, който ви обича дълбоко и безгранично.

Превод: Георги




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 746720
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930