Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2012 20:01 - 04.12.2012г МОМЕНТЪТ НА ПРОМЯНАТА
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 3044 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

04.12.2012г МОМЕНТЪТ НА ПРОМЯНАТА

На 03.12.2012г в София на срещата на група „Откровения“ бяха формулирани следните въпроси:

Какво разбира Творецът под „Тъмнина“ и колко ще продължи? Ще се изключи ли тока и как хората да се подготвят за Тъмнината?

04.12.2012г 8.00 часа

Сега ще ти предам послание как в тоз момент на преминаване през портите отворени ще протече процесът на тези времена съществен. И след  като се променихте, и след като израснахте самите вие и след като събудихте  и други частички от „съня“ промяната ще стане бързо, не както бе предвидена без вашето участие. Защото вие вече сте отворени, вие вече сте проводници на Моята Благодат и тя се проявява в промяна на начина, по който ще премине скока. След вашето израстване, при вашето активно участие, програмата на скока се променяше постоянно. И с туй, което вие сторихте, поискахте и променихте в себе си, вий облекчихте значително съдбата ваша  – вместо дни на Тъмнината сега тя ще се прояви за миг, сега тя ще се задържи за няколко минути само по вашето отброяване, защото вие го направихте и обединявайки се пространството около вас е осветено, пространството около вас е заредено, пространството около вас блести и скоро ще се прояви във цялата си красота. И вие във момента на това ще заблестите също, ще имате усещане за връзка един със друг и с всичко покрай вас и ще усещате тогаз душата на всяко същество, независимо дали е камък или дърво. И цветята ще ви „заговорят“, ще видите потоците протичащи през тях, ще видите как радват се да ги обменят с вас, как всичко свети в цветове красиви и ще усетите накрая свещеното  проявление на космическото представление. Не ще ви трябва нищо друго, освен представата ви, че случва се промяна към добро, че истинската същност на нещата се проявява на Земята. И тя (Земята) напуска туй пространство „ниско“, в което се оказа не по своята воля, а за да направите вие своето израстване. Внимателни бъдете, търсете знаците от Мен оставени, поискайте и преживявайте промените космични с радост и всичко , което си представите ще се материализира, ще прояви се, за да направите прогреса във вас самите. Почувствайте  я  радостта на всички и птички и тревички със трепет чакат  да се промени, Земята своя път да извърви през портите отворени да мине вече. Отдайте се спокойни на течението и потокът от енергии ще отведе ви в нови, светли светове. Творец на вас Създател, на тоз експеримент съм Вдъхновител и всеки пожелал участие ще възхити се на спектакъла. Амин! Амин! Амин!

Въпрос: Може ли да уточним понятието „Тъмнина“?

Да мила, Аз ще кажа ви така: това ще бъде “времето“, в което ще се „превключите“ на новите енергии, ще спре да се усеща проявлението  на света около вас, за да започне след това по „нови“ правила да се проявява света. Във тоз момент, във тез минути на безкрайна тишина около вас, вий останете спокойни, знайте че защитен е всеки, че в момента тоз, това което трябва да направите е да останете в покой, да се отпуснете, да се обърнете навътре в себе си да търсите сигурността и спокойствието на ума. От паниката полза няма, а и вие вече сте го правили – „ потъвали“ сте в медитация макар и за малко някои. Или си представете, че заспивате, съзнанието си успокоявате и се оставяте в потока на съня. Вие изберете как да го преминете през несъзнателния сън  или съзнанието   си будно ще оставите и ще „наблюдавате“ със вътрешното зрение това велико представление, което ще се разиграе пред вас. Във тоз момент за нищо земно, досегашно  не мислете, не е въпрос на осветление или на друго проявление на земните устройства. В утробата на майката детето има ли нужда от светлина?! То знае, че е защитено, то знае че му е осигурено всичко – и топлина и „хубава храна“ и просто се оставя да премине през израстването необходимо, за да се оформи всяка клетка, за да заработят във синхрон системите и да дочакат да настъпи момента на проявление във външния свят. И тъй като сте преживявали това, и то не веднъж и дваж, ще имате я таз увереност, спокойствие и търпение да премине гладко, безболезнено преминаването на новото стъпало, в новата реалност. Да милички ще бъде радост в сърцата ваши усещайки, че става това дългоочаквано преобразуване на вашата реалност. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова




Гласувай:
3



1. slunchevchovek - Поздравлявам те за това, че толкова ...
05.12.2012 12:34
Поздравлявам те за това, че толкова всеотдайно работиш за просветлението!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 746989
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930