Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2013 10:38 - Бъдете готови – Нашият Баща и аз – ние сме с вас – Архангел Рафаил чрез Марк Гамма ~ 09.11.2013
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 1940 Коментари: 1 Гласове:
2



 

[Оригинален език немски, български преводи чрез Миленa ван Лиер]

 

Мои обични хора, Архангел Рафаил говори. Днес идвам с много новини и много нова информация, която е много полезна за вас .

 

Идете в сърцето си и се съсредоточете върху вътрешното си пространство там, почувствайте това специално чувство и станете напълно наясно с това. Аз съм на ваша страна, докато четете това съобщение. И аз ще бъда с вас винаги, когато четете моите послания, както аз искам да се гарантира, че ще се даде много шанс да бъдете осведомени за всички енергии, които ние като Архангели притежаваме.

 

Идете в сърцето си и бъдете наясно с мен. Аз съм с вас – приемете го като факт, въпреки че не сте развити по такъв начин, че да сте в състояние да го усетите. Това, че не чувствате, не означава, че не е така .

 

Нека да започнем с цялата информация, която имам за вас този уикенд. Случиха се отново невероятни, чудесни неща, които възникнаха по време на предходната седмица. Светлината на хората блести, не, това е ярко осветление на цялата вселена. Все повече и повече звездни нации сега забелязват, че наближава времето, когато човечеството на планетата Земя ще се събуди .

 

Много различни канали тук, на Земята, получаващи посланията на Светлината, всъщност получиха такава информация в своите съобщения. Всичко може да започне още сега, да започне сега, това прекрасно време много бързо наближава и по този начин, това означава, че и времето на пробуждане също. Това ще бъде такова празничното събитие и това е причината различни светлинни кораби от Галактическата Федерация да са “поръчани ” в орбитата на планетата Земя.

 

Не говорим за поръчване в самият смисъл, в който сте свикнали, но това е просто наш израз, за да бъдем разбрани, както използвате тук ваши езикови навици. Това в действителност се прави от любов към Човечеството тук и конкретните кораби са на път към вас. Вече има много от тях в този специален квадрант и броят им ще се увеличи още повече, тъй като действителният график за това се приближава по някакъв бърз начин.

 

Корабите, с по-големи размери, на всички звездни нации, се държат отдалечени – по-далеч, тъй като те могат да повредят тази планета и нейното магнитно поле по някакъв значителен начин и това е причината те да се възползват от цялата драма на еволюцията от далеч – да, вие чухте правилно изразът ” Насладете се ” в този му контекст.

 

В резултат на следващото тук, също ще се наслаждавате до някаква голяма степен, както и сега, защото  на нас ни бе разрешено да информираме човечеството, т.е. вас за следното. Този канал не е единственият, който прави това съобщение обществено, ще има и други, които също ще получат това съобщение в рамките на следващите дни :

 

” Мои обични хора, това е вашият Божествен Баща на Всичко, говоря ви в това съобщение на сина ми. Аз дойдох тук, за да съобщя, че пробуждането ви предстои сега. Вие сте напреднали дотам, че ние може да вдигнем завесата на човешкото забравяне. Вие сте готови сега най-накрая да се върнете в Божествения Скут на Бог. По този начин това ще превърне вашата раздяла с Божествените Сфери, скоро в някаква друга история на вашия исторически фон. Аз, Вашият Небесен Баща, заедно с всичките ми деца, ще ви посрещнем  с моята прегръдка. Добре дошли, добре дошли, няма да отнеме много време, докато вие пристигнете тук у дома си отново! “

 

След като Баща ви представи пред вас едно малко приветствие, отново е мой ред да продължа тук. Той, нашия Баща, все още е тук и ще усетите присъствието му оттук нататък – поне тези, с някоя присъща чувствителност за това. Насладете се на тези високи честоти на вибрации, тъй като те са ви подарък от Него и от мен също!

 

Още една тема се появява сега, любими мои хора. Аз чувствам голяма чест да обявя настоящия документ: Скоро ще бъде направено така, че ние, моите братя и сестри от нас Архангелите, ще могат да празнуват посрещането на пристигането ви тук. Последните данни за прочистването на ненужни неща -  окончателните препятствия са премахнати и има само една единствена цел, която ни остава … и това сте вие. Вие сте нашата цел и с това върви вашето Възнесение .

 

Моля ви, дръжте се, дръжте се здраво, има огромна вълна от Светлина и Любов по пътя към вас! Друго отваряне на Портал, ще се проведе също, което не е в някакъв контекст на някое специално събитие под  звездите. Това е работа на някой много стар и забравен Портал, който е бил инсталиран от вашите Звездни Братя във вашата галактика, преди няколко милиона години. Нека го наречем ” Супер – Портал “!

 

Този ” Супер – Портал ” ще се активира сега, когато Луната достигне най-високия си връх, означава, когато Луната в следващата си фаза достигне максималната си ефективност, тя също така ще доведе до откриването на този Портал. Едновременно с това, също така ще се активира силата на този ”Супер – Портал “, която в скоро време ще свърже вашата планета Земя с Централното Слънце, и последното ще разпали първоначалното запалване – първоначалната енергия към Земята за Великият Призив за Събуждане на цялото Човечество и за неговата реалност на Сега. Това ще се превърне в огромно събитие на “наводняване ” на човечеството със Светлина и Любов по някакъв поразителен начин. Тази енергия ще нарасне толкова силна, че всички тъмни сили ще бъдат като в хватката на някакво огромно цунами, отмиващо за добро! Всички тъмни енергии, по това време, ще напуснат тази планета напълно и завинаги! Те по този начин, ще са имали специално време на Земята ( АА Михаил говори за това също ) и повече никога няма да се върнат тук!

 

От това време човешките души на планетата Земя със сигурност ще разберат, че са били засегнати от нещо специално и те ще осъзнаят, че всичко от миналото трябва да премине през някои необходими промени, за които сме ви казвали толкова много пъти преди в нашите послания .

 

Аз не искам да ви разкривам нищо повече, това е, което се казва сега :

 

“Всичко започва сега и сега всичко зависи от вас, да направите своето окончателно решение! “

 

Когато ” Великият Призив” ви достигне и това ще се случи по някакъв много специален и индивидуален начин, тъй като всички тук си имате различен план, път на живота и целта, свързана с него – именно тогава, ще знаете със сигурност :

 

“Сега това се случва и сега аз разбирам всичко това ! “

 

В заключение на това малко по-дълго съобщение, трябва да ви кажа, че моят канал трябваше да прекъсне този разговор за кратко време, тъй като му е било необходимо да се заземи отново здраво за Майката Земя. В противен случай, щеше да е много по-трудно да издържи на мощните енергии на това съобщение. Ако той не следваше моят призив в този момент, той можеше сега да има малко повече проблеми, отколкото сега да усеща енергиите по цялото си тяло.

 

Вие също ще чувствате тези енергии и всеки по свой собствен индивидуален начин, показвайки, че много  повече се случва сега, отколкото вие ще бъдете в състояние да разберете. Изкъпете се в тези енергии и след като прочетете това съобщение, опитaйте се да усетите последствията от него за известно време. Насладете се на Любовта от мен и Баща ни, която е вибрационно последствие в това съобщение .

С такава голяма Любов към всички вас, Баща Ви и Архангел Рафаил

Copyright © Gamma Marc. Разрешено е да се споделя това съобщение в пълния му вид, без промени и когато е дадено името на автора и линка към оригиналния сайт. http://soul4free.wordpre

ss.com

http://soul4free.wordpress.com/2013/11/09/бъдете-готови-нашият-баща-и-аз-ние-сме/





Гласувай:
2



1. slunchevchovek - Поздравявам те за усърдието, с к...
21.11.2013 20:08
Поздравявам те за усърдието, с което носиш Светлина в Блога. Има много важна информация за 23.11 в Самосъзнание. Необходимо е да се включим в групова медитация тогава. Успех1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 746931
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930