Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2014 15:01 - НОВИНИ ЗА КВАНТОВИЯ ПРЕХОД
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 2673 Коментари: 0 Гласове:
2



 

ПОСЛАНИЕ ОТ ПРЕПОДОБНИЯ СЕРАФИМ САРОВСКИ

Приветствам ви, мили деца!
Пътят ви преминава през много изпитания и вие вървите по него бързайки, стараейки се да уловите, и усвоите всичко. Очакват ви скрити трудности докато вървите по пътя и понякога ви е трудно да се справите с тях, защото сте в неведение за всичко сътворено около вас – вие сте като слепи котенца, блъскащи се в непонятни предмети и търсещи топлината на майчината ласка. Дълго ли ще вървите още? Или вече е близо финала? Вие правите всичко за да приближите края. Но в тези дни, за вас е много важно да останете в Светлинно състояние, защото по време на слънцестоенето, което е назначено в близко време, ще настъпят събития от огромно значение.
Безполезно е да разкриваме завесата и не е Богу угодно, но ще кажем едно. Сега на вас ви предстои велико, знаменателно събитие, главни участници в което ще станете вие. В Новата енергия вие ще надделеете над дуалността и на вас ще ви станат ясни, и понятни всички световни явления, тъй като в местата където има неразбории, спорове и военно нагнетяване ще бъде осъществен усилен контакт с Космоса.
Важно е тези, които под действието на силата на Тъмнината се отдалечават от Светлината, да не пропуснат този момент. Тази Светлина ще достигне до всички. Подобно на това, както плътен облак закрива слънцето а след това вятъра го прогонва и слънчевите лъчи се разсейват по земята, обхващайки все по-голяма част от земното пространство, така и завесата ще се отвори широко, и ще станат видими проблясъците на Всемирния лъч. Това Велико Действие е назначено за слънцестоенето. И тогава тези, които отричат всичко това няма да могат да го извъртат, защото хората ще започнат с очите си да виждат тук и там чудесните разкрития на Мирозданието.
Аз съм Серафим Саровски.
Русия, е славно място за добиване на пълна представа за Светлината на Божествената Любов. Колкото и да го отричат всички, все пак земята на славяните ще се изправи от пепелта, като феникс и ще се развее като знаме, на което знака на нашия най-мъдър водач ще осветява пътя на всеки, който се втурне по зова на Любящото Си Сърце.
Ще се впрегне народа за сътворяване и възраждане на земята на великите руси. Тук, на тази земя са били славни делата на мъжете, които са имали връзка с Източниците и са възраждали великите родови заселвания. Славна и необятна е земята на славяните. Тук са съсредоточени всички тайни и Сакралния Фонд на земята. Тук е връзката с Шамбала и Космоса. Тук ще се изправи на крака народа, който е страдал не за себе си, а за цялото човечество.
 Да се слави името ти Русия основоположница! Да бъде могъща новата ти държава! Да се сплоти народа ти в Единно Светло Братство на Земляните и да се възцари мир и процъфтяване! Защото в тази дата – 22.06.2014 е скрит ключа към разгадаване Сътворението на Света на Земята. Приемайте Енергиите постъпващи от Небесата в този Благодатен ден и през следващите дни след него! Обърнете се с лице към Светлината, идваща от Божествения Източник! Вече фанфарите тръбят, камбаните звънят, впрягат верните коне-другоходци, защото Войните на Светлината се устремяват към Портата на Възнесението. Този Път е много важен и това е вашия Път. Мили деца, това е само ваш Път – Път в Светлината на Божествената Любов. Амин.
Аз съм Серафим Саровски. Любов и в Радост от Сърцето на Твореца. 29.05.2014.

Източник: http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1205008





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 746754
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930