Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2015 18:18 - 10 гениални съвета на Вадим Зеланд. Учение, което е помогнало на милиони да променят съдбата си.
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 5445 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мислиш, че всичко в живота ти е предрешено от съдбата и ти не можеш нищо да промениш? Известният автор на теорията за „транссърфинга на реалността” Вадим Зеланд смята, че подобни мисли са най-голямата човешка заблуда. В едноименната си книга „Транссърфинг на реалността”, той буквално стъпка по стъпка обяснява как да погледнем на света от друга страна и да станем господари на съдбата си. Този загадъчен полумистичен гений, който води затворен живот и не обича да е сред хора, е успял да предаде  мъдростта, която човечеството търси от хилядолетия. Никой не знае кой се крие зад тайнствения псевдоним.

 

Всички беди на съвременните хора, според Зеланд се състоят в това, че те повече „копират” реалността, вместо да създадат нещо ново. Ученият е уверен, че всеки човек може да нарисува свой реален „проект”, на който ще се транслира живота му. Това означава, че каквато „лента” се върти в главата ти, такова „кино” ще получиш в реалността си.

1. В реалността си ти имаш това „кино”, което се върти на твоя „проектор”. Каквото нарисуваш, това и ще видиш. Проблема е само в това, че хората правят точно обратното – каквото видят, това и рисуват. Разбираш ли къде е разликата?

2. Чудото ще се случи само ако ти пречупиш обичайния стереотип и започнеш да мислиш не за средствата с които да постигнеш целта, а за самата цел.

3. Ако понякога ти се струва, че ти „не си от този свят” или че с този свят „нещо не е наред”, значи ти вече или почти си се събудил – това е отлично.

4. Ако ти упорито и непреклонно превърташ мислено своето „кино” и крачиш към целта си, реалността рано или късно ще се реализира в съответствие с него. Тя просто няма къде да се дене – такова е нейното свойство. Не само ти зависиш от реалността, но и тя зависи от теб. Въпроса е в това, кой владее инициативата.

5. Това, което не трябва да се прави в никакъв случай е – да не се разочароваш от живота си. Ти не трябва да мислиш, че не си успял в живота. В каквато и възраст да си, не трябва да мислиш така. В живота нищо не е случайно. Всичко започва едва сега – по всяко време, при всякакви условия и обстоятелства.

6. Научете се да се радвате на всичко, което смятате за лошо: на лошото време, на задръстванията, на опашките, на проблемите, на всеки негативизъм. Точно такъв мазохизъм постепенно ще разчисти небето над вашия свят. Ти трябва да се замисляш само над това, каква изгода ще ти донесе това или онова досадно обстоятелство. Така и ще бъде – ти сам ще се убедиш в това не веднъж.

 

7. Когато престанеш просто „да искаш” и оформиш своето намерение „да имаш”, тогава ще получиш всичко.

 

8. Най-трудно е да умееш да чакаш, запазвайки при това спокойствието на „стопанина на ситуацията”. Трябва да издържиш изпитанието на времето, през което нищо не се случва.

 

9. Проявявайки недоволство за нещо или към някого: правителство, държавен служител, футболисти, времето, колеги, съседи, близки, да не говорим към децата, ти транслираш в огледалото на света негативизъм и получаваш същата реалност като отражение.

10. Да си позволиш да бъдеш себе си, значи да се приемеш с всичките си недостатъци. Да позволиш на другите да бъдат различни от теб, значи да се откажеш от очакванията си спрямо тях. В резултат на това, ситуацията когато някой иска това, което друг не приема, се разрешава от само себе си.

Аз, го направих!

 

Успех!





Гласувай:
10



1. delianaangel - Благодаря !
05.07.2015 12:52
Много точно, вярно и мъдро ! Любов и Благодарност ! И успех на всички ни ! Поздрав най-сърдечен !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 744733
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031