Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2012 21:50 - Blossom Goodchild - March 23, 2011
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 1521 Коментари: 0 Гласове:
1



 Blossom Goodchild: Скъпи мои спътници,


Чувствам необходимост спешно да се  обърна към вас с няколко въпроса, като ви  моля за снизхождение и да ми подадете ръка. Моля ви също така да разберете, че знам не повече от който и да е друг. Аз съм просто посланик, но все пак се намирам в такова положение, че много хора избират да четат това, което ще кажа. В никакъв случай не недооценям силата и знанията, които е натрупал всеки индивид и все пак чувствам за необходимо, отчитайки масата електронни писма, които получих след 16 март, да задам някой въпроси. Така, че ако мога…  


На какво трябва да се обърне внимание според мен. Не е важно кой или какво е станало причина за някакво бедствие, не е важно колко от вас чувстват страх, не е важно какви противоречиви послания четете, аз ви моля да признаете, че ПРЕДИ ВСИЧКО е важно да оставате във вашата Светлина. «Да, да, да», чувам как казвате: „всичко това сме го чували” но от многото получени писма става ясно, че голяма част не са схванали тази необходимост. Да се постъпва така има толкова много смисъл, на многото различни нива и аз вярвам, че има още много нива за които не знаем. Все пак ние трябва да вместим ДОВЕРИЕТО си за знанието в душите си, които са причина да сме тук, в това време –  да се УВЕРИМ, че Светлината се увеличава чрез всичко, което се случва.


Последните няколко години ме направиха знаеща за много такива неща, някой от които ни се струват нереални и все пак аз знам, че това не е така. Страхът, който се разпространява сега на Земята има тенденция за нарастване. За всеки от нас той ще се увеличава, за да се борим с него в още по-голям мащаб. Казвам го за да ви изплаша още повече ли? НЕ! Казвам го, защото инстинкта ми подсказва, че това е така...и затова, трябва да се подготвим.


Настоявам да прочетете още веднъж съобщенията, които ни изпраща Федерацията на Светлината. Четете ги още и още, докато не ви „завербуват”.
ЛЮБОВТА ЗАВОЮВА ВСИЧКО. Няма нищо, което да не може да се преодолее с ЛЮБОВ.
ЧУВСТВАЙКИ ЛЮБОВТА В СЕБЕ СИ... на най-дълбоко, най-проникновено ниво, каквото можете... и изпращайки я след това навън в света и на хората, които го населяват... ние можем да променим всичко.
Не толкова отдавна ФЕДЕРАЦИЯТА ни изпрати това съобщение и аз почувствах, че си струва да го препрочета.


Федерация на Светлината: «...Премахнете от себе си ЧУВСТВОТО на самосъжаление към себе си и вашия свят. Ако продължавате в тези последни дни на стария свят да сте с разбити сърца от това, което виждате около вас, тогава ще продължавате да сте с разбити сърца от това, което виждате около вас. Когато СЪЩЕСТВОТО ви е обхванато от печал поради някакво бедствие, тогава ОСЪЗНАЙТЕ,  че като я подхранвате по този начин не помагате на пострадалите.  В такъв момент осъзнайте вашата сила. Направете няколко дълбоки вдишвания и променете мислите си на Слънчево сияние и смях, като си представяте тези души, които са засегнати от някакво бедствие смеещи се и Любящи отново. Пренесете промяната мислено. Това е много важно. Ние искаме да видите през това, което сега се случва... онова новото, което вече има място. БЪДЕТЕ ИЗВИСЕНИ... СПРЯМО ВСИЧКО КОЕТО Е ОКОЛО ВАС... И КОЕТО Е НАВСЯКЪДЕ. ВНАСЯЙТЕ МИСЛИ ЗА ЛЮБОВ, вместо да увесите ръце и да леете сълзи за всички, които страдат толкова много. ВНАСЯЙТЕ СВЕТЛИНА в различните ситуации и при различните обстоятелства. Изливайте СВЕТЛИНАТА СИ върху местата и хората, там които страдат. НИМА НЕ ВИЖДАТЕ... НИМА НЕ ВИЖДАТЕ? Това, което ги прави различни е вашата Светлина. Ако плачете с тях, вие „изпадате” в това състояние, което въобще не е полезно. Това не помага. Ние не ви молим да се откажете от всички форми на съчувствие. Точно обратното. Бъдете силни и излъчващи СВЕТЛИНА – това значи да съчувствате.


Blossom Goodchild: Вие може да ЧУВСТВАТЕ, че всичко е излязло извън вашия контрол. Променете това ЧУВСТВО на напълно противоположното му! Знайте, че ВСИЧКО Е ПОД ВАШ КОНТРОЛ, заради ЛЮБОВТА. ЛЮБОВТА – тя е решаващата, окончателната сила. Няма нищо, което да може да помрачи ЛЮБОВТА. И разбира се,  в никакъв случай това не е страха! Виждате ли? Ето защо Федерацията нееднократно ви повтаря за важността на това да бъдете ЛЮБОВ. Когато се движим в такова място и сме само ЛЮБОВ, то там не може да има страх.


Мнозина се страхуват, че и при тях ще дойде смъртта… с планетарно бедствие… и все пак, това ще бъде така за някой от нас… но от какво да се страхуваме?  Сериозно...от какво? Нима ние не сме били „там и не сме го правили” много пъти преди? Аз разбирам, че тези души, които се движат в друга реалност… са част от велик план. Всички те, които са отдали животите си през тези разнообразни стадии, са постъпили така, защото ЗНАЯТ – това е част от плана. Аз ЗНАМ в сърцето си, че сега те са на някое друго място и ни помагат от новите си домове.


НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО. Ние всички сме ЕДНА БОЖЕСТВЕНА ЕНЕРГИЯ – ЛЮБОВ. Всички мисли, които могат ви се завъртят в главата през тези времена, мислите за лошо здраве поради ситуациите в света, мислите с негативна природа… веднага ги разпознавайте и ги преобразувайте в мисли за ЛЮБОВТА. ЗНАЙТЕ вие сте защитени от ЛЮБОВТА. НИЩТО...НИЩТО не може да ви навреди, когато в действителност НАИСТИНА НА 100% ЗНАЕТЕ в сърцата си истинността за това, че сте ЛЮБОВ... На какво е способна тя... Когато ДЕЙСТВИТЕЛНО НАИСТИНА НА 100% ЗНАЕТЕ това в БИТИЕТО СИ, тогава вие ще разберете също, че това е тази ваша ЛЮБОВ, която сте ВИЕ… тази същата ЛЮБОВ, която сме всички ние. Можете ли да си ПРЕДСТАВИТЕ…  моля ви ПРЕДСТАВЕТЕ си заедно с мен… свят, където ВСЕКИ разбира ЛЮБОВТА, която всички ние се явяваме. ПРЕДСТАВЕТЕ  си го… ПОЧУВСТВАЙТЕ го като реалност… ще предизвика такава промяна.

Всички ли даваме своя дял? Така ли е? Говорим за ЧУВСТВОТО. Нима това не е същото за което ни помолиха? ЧУВСТВАЙТЕ, какъв искаме да видим нашият свят. Въображението не е достатъчно. Ние трябва да ПОЧУВСТВАМЕ желанието си, за да може то да се осъществи.
ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПРАВИМ… ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ Е… ДА ЧУВСТВАМЕ ЛЮБОВ. Ползата е невероятна не само за себе си, всичко това е В ОТГОВОР НА НАШИТЕ МОЛИТВИ.  Схванахте ли?


Интересно, можете ли да ЧУВСТВАТЕ сега, в този момент когато четете това… така, както ЧУВСТВА моето сърце? Думите ми се струват толкова бедни за да се изразя. Сега разбирам много по-добре от когато и да било нашата мисия. Всеки от нас си има различна роля… различен път, който да следва в сърцето си.. защото всеки от нас в крайна сметка е тук, за да стане основа на ЛЮБОВТА. Всичко, което се бори с нея
ще се стопи. Силата на ЛЮБОВТА превъзхожда всичко. Всичко, което се случва около нас може да се разтвори, ако поставим ЧУВСТВОТО НА ЛЮБОВ пред всичко останало.
Сега това е спешно... от огромна важност е да застанем в едно положение и да играем своите роли. Издигнете се над всичко, с което сте подхранвали низките честоти във себе си. Издигнете се над всичко, което вече не ви служи.


ДОНЕСЕТЕ СВЕТЛИНАТА НА ЛЮБОВТА В ТОВА ИЗМЕРЕНИЕ.
Ето затова сме дошли тук...така, че с цялото ми уважение към всички... нека спрем да си играем на котки и мишки... нека да спрем да се преструваме, че сме пешки, които се местят от тези които ги контролират. Измишльотини!
ВЗЕМАМЕ СИ НАЗАД ОНОВА, КОЕТО НИ ПРИНАДЛЕЖИ ПО ПРАВО. НАШАТА СВОБОДА!
НЕКА  ДА ГО НАПРАВИМ... СЕГА!!!
ВДИГНЕТЕ МЕЧА СИ ОТ СВЕТЛИНА.
НЕКА ТОЙ ДА ЗАСИЯЕ.
НАСОЧЕТЕ ГО В НЕБЕСАТА И ПРОВЪЗГЛАСЕТЕ, ЧЕ ЗАПОЧВАЙКИ ОТ ТОЗИ МОМЕНТ... СРАЖЕНИЕТО ВЕЧЕ Е СПЕЧЕЛЕНО.
ЛЮБОВТА ЩЕ ЗАВОЮВА ВСИЧКО!
Благодаря, че ме изслушахте.
В любовта... Любов... като Любов.
Blossom Goodchild.


Помествам това също и в блога, за да могат да бъдат споделяни всякакви мисли в коментарите. Моля ви помествайте го навсякъде където чувствате за нужно и където може да донесе добро. Благодаря ви.




Website: 
Blossom Goodchild 
Превод: Георги




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 748002
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930